Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zitec deschide primul birou în țară, la Brașov

Zitec, unul dintre principalii producători români de aplicații online, cu afaceri de 4 milioane de euro în 2016, începe extinderea în ţară, cu un prim birou în Braşov. Până la finalul acestui an, compania şi-a propus să angajeze peste 20 de braşoveni, pe toate nivelurile de experiență, inclusiv începători.
 
Conform reprezentanţilor Zitec, compania va inaugura oficial biroul din Braşov în această vară, şi se află deja în plin proces de recrutare. Pentru a aplica pe pozițiile de începători, candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază în programare şi să cunoască limba engleză.
Cei care vizează job-uri la nivel middle şi senior au nevoie de minim 2-3 ani de experienţă în dezvoltare web. Printre job-urile Zitec disponibile în Braşov se numără PHP Software Engineer, Magento Developer, Front End Engineer, Software Tester, Quality Assurance Engineer, Project Manager.
„Pentru Zitec, calitatea echipei este esenţială, indiferent de oraşul în care ne extindem. Prin urmare, căutăm colegi pasionați, implicaţi, dispuşi să înveţe și să se perfecţioneze. Livrăm cele mai bune soluții clienților noștri, iar pentru asta avem nevoie de echipe de top. Brașov este primul oraș din țară unde ne vom extinde echipa curentă de 130 de colegi din București”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO și Fondator Zitec.
În cadrul companiei se utilizează tehnologii de top, precum PHP (Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java, iOS, Android, Windows Phone, Backbone, React, Node.js, cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL.
Persoanele interesate de pozițiile disponibile în Braşov, pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv@zitec.com sau le pot încărca pe site-ul http://makeit.software, la secţiunea de cariere (makeit.software/careers).
DESPRE ZITEC
Zitec este una dintre companiile lider în industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe, precum și servicii de online marketing.
Cu o cifra de afaceri de 4 milioane euro în 2016 și circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat şi prin referinţele primite din partea unor clienţi de top din România, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero, Vector Watch sau Network One Distribution.
La începutul acestui an, Zitec a atras o investiție de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. Odată cu această investiție, Zitec are în plan o extindere accelerată pe piață, prin creșterea echipei, deschiderea de birouri în provincie, formarea unui departament specializat în fonduri europene și granturi, precum și activități susținute de creștere a portofoliului de clienți în Europa de Vest și SUA.
Zitec este partener Amazon AWS Standard Technolohy Partner din România și una dintre puținele firme româneşti certificate Microsoft ISV Gold si Microsoft Cloud Gold. Compania are, totodată, cel mai mare număr de specialiști certificați Zend (The PHP Company) din România.Zitec a fost și a fost inclusă în “TOP 20 angajatori din IT” de către Revista Biz si a fost premiată la Gala ANIS in 2016 cu premiul “Software Outsourcing Project of the Year” pentru soluția “Depanero Back-Office”. In 2017, serviciile livrate clientului Flanco i-au adus acestuia premiul „Clientul anului”.
 
Sursa foto: facebook.com/zitec

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DEMO METAL VEST 2017, un eveniment de excepţie la Expo Arad

Articolul următor

Black Sea Oil & Gas vrea să înceapă producția de gaze în Marea Neagră în 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share