Brașov IT&C Slider

Zitec deschide primul birou în țară, la Brașov

Zitec, unul dintre principalii producători români de aplicații online, cu afaceri de 4 milioane de euro în 2016, începe extinderea în ţară, cu un prim birou în Braşov. Până la finalul acestui an, compania şi-a propus să angajeze peste 20 de braşoveni, pe toate nivelurile de experiență, inclusiv începători.
 
Conform reprezentanţilor Zitec, compania va inaugura oficial biroul din Braşov în această vară, şi se află deja în plin proces de recrutare. Pentru a aplica pe pozițiile de începători, candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază în programare şi să cunoască limba engleză.
Cei care vizează job-uri la nivel middle şi senior au nevoie de minim 2-3 ani de experienţă în dezvoltare web. Printre job-urile Zitec disponibile în Braşov se numără PHP Software Engineer, Magento Developer, Front End Engineer, Software Tester, Quality Assurance Engineer, Project Manager.
„Pentru Zitec, calitatea echipei este esenţială, indiferent de oraşul în care ne extindem. Prin urmare, căutăm colegi pasionați, implicaţi, dispuşi să înveţe și să se perfecţioneze. Livrăm cele mai bune soluții clienților noștri, iar pentru asta avem nevoie de echipe de top. Brașov este primul oraș din țară unde ne vom extinde echipa curentă de 130 de colegi din București”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO și Fondator Zitec.
În cadrul companiei se utilizează tehnologii de top, precum PHP (Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java, iOS, Android, Windows Phone, Backbone, React, Node.js, cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL.
Persoanele interesate de pozițiile disponibile în Braşov, pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv@zitec.com sau le pot încărca pe site-ul http://makeit.software, la secţiunea de cariere (makeit.software/careers).
DESPRE ZITEC
Zitec este una dintre companiile lider în industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe, precum și servicii de online marketing.
Cu o cifra de afaceri de 4 milioane euro în 2016 și circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat şi prin referinţele primite din partea unor clienţi de top din România, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero, Vector Watch sau Network One Distribution.
La începutul acestui an, Zitec a atras o investiție de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. Odată cu această investiție, Zitec are în plan o extindere accelerată pe piață, prin creșterea echipei, deschiderea de birouri în provincie, formarea unui departament specializat în fonduri europene și granturi, precum și activități susținute de creștere a portofoliului de clienți în Europa de Vest și SUA.
Zitec este partener Amazon AWS Standard Technolohy Partner din România și una dintre puținele firme româneşti certificate Microsoft ISV Gold si Microsoft Cloud Gold. Compania are, totodată, cel mai mare număr de specialiști certificați Zend (The PHP Company) din România.Zitec a fost și a fost inclusă în “TOP 20 angajatori din IT” de către Revista Biz si a fost premiată la Gala ANIS in 2016 cu premiul “Software Outsourcing Project of the Year” pentru soluția “Depanero Back-Office”. In 2017, serviciile livrate clientului Flanco i-au adus acestuia premiul „Clientul anului”.
 
Sursa foto: facebook.com/zitec

Related posts

Cosmin BOIANGIU, Reprezentant Permanent adjunct: „România trebuie să aibă întotdeauna încredere în sine”  

Ligia Voro

Crișul Shopping Center Oradea și-a deschis porțile pentru cumpărători

Traian Dan

Logistic and commercial hub in Moldova, best deal: 14 ha of land with buildings and utilities near Barlad Ring Road, close to the highway corridor towards Albita Customs

Ionut Oprea

"Zilele Educației Mecatronice" la UTB

Ionel Albu

VIDEO: Cum evoluează lucrările pe A3, lotul Iernut-Chețani

Ligia Voro

FieldBook AgriApps, un nou standard în agricultura de precizie

Ligia Voro

DAFCOCHIM, connecting people – liantul între fermieri și furnizorii de inputuri

Ligia Voro

Producătorul de componente auto Preh România, investiții de 25 mil. euro în linii de producţie, în acest an

Stefana Muresan

Fondatorul AROBS s-a întâlnit cu noul ministru al fondurilor europene

Nora Dumitrescu

Singura companie românească ce participă la cel mai mare târg de horticultură din lume este din Brașov

Papuc Irina

Investiții de 20 mil. euro pentru racordarea Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav la rețeaua feroviară

redactia

Fortech mizează pe o cifră de afaceri de 23 mil. euro

Stefana Muresan

Cea mai mare universitate din țară își face proiect cloud de 5 milioane

Nora Dumitrescu

Se reiau treptat serviciile cu publicul în Sala ghişeelor din Primăria Oradea

Traian Dan

Un nou Consiliu de Administrație la Romgaz. Surpriză sau nu prea?

Ligia Voro

Microîntreprinderile și IMM-urile pot obține credite cu dobândă zero

Traian Dan

Google deschide hub digital pentru studenți, la Universitatea Tehnică din Cluj

Stefana Muresan

De la 1 februarie, Guvernul a abrogat plata defalcată a TVA

Traian Dan

FOTO-VIDEO: PORR și provocările de pe șantierul Autostrăzii 10 – Decea-Turda

redactia

Bell Helicopter vrea să producă la Ghimbav elicoptere pentru Ministerul de Interne

Stefana Muresan

Noerr: The crisis demands constant readjusting and agility

Ionut Oprea

Automotive Logistics Summit reuneste profesionistii

Ionut Oprea

S IMMO AG: First quarter brings strong operating result, but write-downs

Ionut Oprea

Deloitte Romania a încheiat parteneriate cu Druid, Future WorkForce și RPAbox

Traian Dan

Leave a Comment