Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colliers lanseaza Retail Services

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a lansat o nouă linie de business, Retail Services, prin care își propune să devină “one stop shop” pentru dezvoltatorii de retail. Divizia Retail Services este coordonată de Simina (Istrate) Niculiță, care are o experiență de peste 12 ani în piața imobiliară, perioadă în care s-a ocupat atât de închirierea, cât și de vânzarea de centre comerciale.
“Obiectivul nostru este să fim un one stop shop pentru dezvoltatorii de retail, rol prin care ne dorim să ne consolidăm poziția de cea mai respectată și iubită companie imobiliară din România. Rolul Siminei Niculiță este de a integra servicii pentru a servi modelul nou de business al retailerilor și dezvoltatorilor de spații comerciale, aflat astăzi în continuă schimbare”, a declarat Ilinca Păun, Managing Partner Colliers International.
Tehnologia care a facilitat dezvoltarea comerțului online și digitalizarea băncilor și a serviciilor, generația Millennials, care reprezintă 40% din forța de muncă și care caută un mix de funcțiuni bazat pe comoditate și trăirea unor experiențe aparte sunt doar câteva dintre noile provocări ale pieței de retail.
“Serviciile noastre principale către dezvoltatorii de retail sunt cele tranzacționale de achiziție teren, marketing și leasing, vânzare post-dezvoltare ca investiție, dar oferim și servicii cu valoare adăugată, precum consultanță fezabilitate, consultanță  de repoziționare, servicii de finanțare și certificare verde”, a explicat Simina Niculiță, Director Retail Services în cadrul Colliers International.
Echipa de Retail Services va fi formată din nouă persoane, specialiștii în leasing și consultanță, investment, reseach și terenuri.
Simina Niculiță  face parte din echipa Colliers International de 12 ani. După ce a început ca și consultant în cadrul departamentului de rezidențial, unde a intermediat tranzacții de portofolii de apartamente de peste 150 milioane de euro, ulterior, s-a alăturat echipei de retail ca Director Asociat.
În calitate de consultant pe piața de retail, Simina a fost implicată în serviciii de consultanță și închiriere a centrelor comerciale în dezvoltare Gold Plaza Baia Mare, Cora Bacău, Mega Mall București, Focșani, Satu Mare și Târgu Mureș, precum și în îmbunătățirea mixului de chiriași pentru proiectele existente City Park Constanța, Liberty Center, Cora Lujerului sau Colloseum. De asemenea, Simina a fost responsabilă cu intermedierea unor tranzacții importante pe segementul de spații stradale, printre care se numără H&M Lipscani, Koton Unirea și COS Calea Victoriei.
În toată această perioadă, a lucrat cu majoritatea chiriașilor și proprietarilor din piața de retail, acumulând cunoștințe detaliate în domeniu, care au dus la o tranziție către domeniul de investment, unde a fost implicată în încheierea tranzacției Auchan Titan, precum și a altor tranzacții de retail care sunt în desfășurare, dar și a unor clădiri de birouri, ca Phoenix Tower și Construdava.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Constanta Port Container Day, conferinta la Cluj

Articolul următor

Prințul Charles a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UBB

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share