Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constanta Port Container Day, conferinta la Cluj

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta impreuna cu Camera de Comert si Industrie Cluj organizeaza evenimentul “Constanta Port Container Day”, ce va avea loc pe data de 8 iunie 2017, la “Grand Hotel Italia” din municipiul Cluj-Napoca.
Evenimentul, organizat in comun de cele doua entitati reprezentative pentru zonele economice in care isi desfasoara activitatea, ofera participantilor ocazia speciala de a cunoaste oportunitatile privind dezvoltarea transportului de marfuri containerizate si a serviciilor logistice, puse la dispozitia oamenilor de afaceri din tara si strainatate de catre cea mai mare platforma intermodala din Romania.
“Constanta Port Container Day” ofera sansa de a aborda cele mai interesante si critice aspecte ale traficului de marfuri containerizate prin Portul Constanta. Pozitia sa geo-strategica unica in bazinul Marii Negre determina conexiuni comerciale atractive pentru tranzitul marfurilor, care au ca origine/destinatie Uniunea Europeana si pot deservi rute de transport ce ating porturi din cele mai indepartate colturi ale lumii.
Gazduit intr-o locatie de top si cu o ambianta primitoare si eleganta, evenimentul “Constanta Port Container Day” lanseaza publicului din Cluj si Constanta provocarea de a identifica noi oportunitati de business spre beneficiul economiei romanesti.
Participarea la eveniment nu implica taxa de participare.
Formularul de inregistrare poate fi accesat aici .

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consultații stomatologice gratuite pentru copii la Medicover Cluj

Articolul următor

Colliers lanseaza Retail Services

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share