Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consultații stomatologice gratuite pentru copii la Medicover Cluj

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale și de diagnostic private din România, invită toți copiii și tinerii cu vârste de până la 18 ani la o consultație stomatologică gratuită în clinica Medicover de pe strada Republicii din Cluj-Napoca. Campania se desfășoară în perioada 1-30 iunie și include, de asemenea, reduceri la pachetul de instructaj periaj pentru copii și sigilare la molarii de șase ani. Pentru a beneficia de consultația stomatologică gratuită în luna iunie, este necesară o programare în prealabil, la numerele de telefon 0264 414 545 sau 0757 061 398.
 
„Este esențial ca fiecare copil să beneficieze de un consult stomatologic anual, pentru a asigura creșterea și dezvoltarea armonioasă a dinților”, a spus dr. Crenguța But, medic stomatolog la clinica Medicover Cluj Republicii. „Dinții temporari, de lapte, constituie o parte importantă în etapa premergătoare apariției dinților definitivi. Aceștia au un rol important în asigurarea unei masticații optime, în fonație (articularea corectă a cuvintelor), precum și în menținerea spațiului necesar erupției și alinierii corecte a viitorilor dinți definitivi. Astfel, orice leziune carioasă a dinților temporari trebuie identificată și rezolvată la timp. Cariile avansate și netratate pot duce la apariția durerilor, la inflamația sau infecția nervului, și pot avea ca rezultat final pierderea dintelui înainte de termen.”
 
În ceea ce privește părinții, aceștia dau dovadă de un interes în creștere pentru sănătatea orală a copiilor și sunt preocupați de prevenție: „Este îmbucurător să vedem din ce în ce mai mulți părinți care ne cer sfaturi despre cum pot fi prevenite problemele stomatologice ale celor mici și care îi aduc pe copii la consultații de rutină, chiar dacă nu îi supără dureri. O altă veste bună este preocuparea lor față de problemele de ortodonție și deschiderea la utilizarea aparatelor pentru îndreptarea dinților la vârste fragede”, adaugă dr. Elena Oltean, medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială la Medicover Cluj Republicii.
 
Clinica Medicover Cluj de pe strada Republicii oferă acces la servicii stomatologice complete pentru adulți și copii, printr-o echipă experimentată de medici pasionați, într-un cabinet nou, dotat cu aparatură de ultimă generație. Specialiștii Medicover practică stomatologia fără durere, iar calitatea actului medical, confortul și timpul pacientului sunt prioritare.
 
Clinica este prima dintre cele două unități operate de Medicover în Cluj-Napoca și este operațională încă din 2006, fiind situată în apropierea Grădinii Botanice, pe Strada Republicii. Aceasta oferă acces la 20 de specialități medicale, inclusiv la servicii de dermato-cosmetologie, și include un centru acreditat de vaccinări internaționale, ce oferă servicii de imunizare prin vaccinuri specifice, medicație profilactică și sfaturi medicale de călătorie.
Medicover România este prezentă de peste 21 de ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 20 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești) și un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Plastică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Crama Liliac, în căutarea unui investitor care să dezvolte cabane în mijlocul viei, investiţie de circa 350.000 euro

Articolul următor

Constanta Port Container Day, conferinta la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share