Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Medicover, o noua clinica, in Oregon Park

Noua clinica extinde reteaua Medicover din Bucuresti la un total de 11 unitati, investitia depasind 500.000 euro. Clinica din Oregon Park ofera acces la peste 20 de specialitati medicale si servicii dedicate pentru angajatii din companii.
Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si de diagnostic private din Romania, inaugureaza o noua clinica multidisciplinara in Bucuresti, in urma unei investitii de 500.000 euro. Clinica este amplasata in Cladirea B din Oregon Park, pe Soseaua Pipera nr. 46D-46E-48, si ofera acces la peste 20 de specialitati medicale, o gama completa de teste si programe de screening si departamente dedicate pentru Medicina Muncii, Wellness si Nutritie.
Clinica din Oregon Park acopera o suprafata de peste 700 m2 la parterul Cladirii B din complexul de birouri si asigura acces facil la servicii medicale la cele mai inalte standarde, atat pentru angajatii care lucreaza in partea de nord a capitalei, cat si pentru locuitorii din zona. Noua unitate Medicover este dotata cu echipamente de ultima generatie si pune la dispozitie peste 20 de specialitati medicale la cele mai inalte standarde suedeze, inclusiv Medicina Generala si Interna, Cardiologie, O.R.L., Obstetrica si Ginecologie, Dermatologie si Psihologie. Clinica include, de asemenea, departamente specializate pentru servicii complete de Medicina Muncii si consultanta in Wellness si Nutritie.
„Anul trecut ne-am concentrat pe extinderea retelei noastre in Romania, astfel ca am deschis doua clinici noi, am achizitionat o a treia, si am relocat si extins alte doua unitati. Anul acesta, pe langa extinderea la nivel regional, continuam sa ne dezvoltam reteaua principala din Bucuresti, pentru a raspunde cererii semnificative din partea pacientilor locali si comunitatii de business. Cererea pentru serviciile noastre medicale de inalt nivel a continuat sa creasca, iar 95% dintre pacientii nostri se declara multumiti si foarte multumiti de acestea”, a spus Adrian Peake, director general Medicover Romania. „Prin cele 11 unitati Medicover prezente acum in Bucuresti si serviciul de asigurari de sanatate pentru clientii corporate, complementare abonamentelor medicale pe care le oferim, suntem cu un pas mai aproape de obiectivul nostru: sa facem serviciile medicale de calitate usor accesibile pentru toti romanii.”
In prezent, echipa noii clinici Medicover din Bucuresti reuneste peste 40 de medici, psihologi, asistenti medicali si personal auxiliar si va continua sa se extinda.
Medicover Romania este prezenta de peste 21 de ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 20 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti) si un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale – Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Plastica, precum si Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Alege să fii STUDENT la USAMV Bucureşti! Iată de ce!

Articolul următor

S IMMO AG: Strong first quarter of 2017

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share