București Real Estate

Medicover, o noua clinica, in Oregon Park

Noua clinica extinde reteaua Medicover din Bucuresti la un total de 11 unitati, investitia depasind 500.000 euro. Clinica din Oregon Park ofera acces la peste 20 de specialitati medicale si servicii dedicate pentru angajatii din companii.
Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si de diagnostic private din Romania, inaugureaza o noua clinica multidisciplinara in Bucuresti, in urma unei investitii de 500.000 euro. Clinica este amplasata in Cladirea B din Oregon Park, pe Soseaua Pipera nr. 46D-46E-48, si ofera acces la peste 20 de specialitati medicale, o gama completa de teste si programe de screening si departamente dedicate pentru Medicina Muncii, Wellness si Nutritie.
Clinica din Oregon Park acopera o suprafata de peste 700 m2 la parterul Cladirii B din complexul de birouri si asigura acces facil la servicii medicale la cele mai inalte standarde, atat pentru angajatii care lucreaza in partea de nord a capitalei, cat si pentru locuitorii din zona. Noua unitate Medicover este dotata cu echipamente de ultima generatie si pune la dispozitie peste 20 de specialitati medicale la cele mai inalte standarde suedeze, inclusiv Medicina Generala si Interna, Cardiologie, O.R.L., Obstetrica si Ginecologie, Dermatologie si Psihologie. Clinica include, de asemenea, departamente specializate pentru servicii complete de Medicina Muncii si consultanta in Wellness si Nutritie.
„Anul trecut ne-am concentrat pe extinderea retelei noastre in Romania, astfel ca am deschis doua clinici noi, am achizitionat o a treia, si am relocat si extins alte doua unitati. Anul acesta, pe langa extinderea la nivel regional, continuam sa ne dezvoltam reteaua principala din Bucuresti, pentru a raspunde cererii semnificative din partea pacientilor locali si comunitatii de business. Cererea pentru serviciile noastre medicale de inalt nivel a continuat sa creasca, iar 95% dintre pacientii nostri se declara multumiti si foarte multumiti de acestea”, a spus Adrian Peake, director general Medicover Romania. „Prin cele 11 unitati Medicover prezente acum in Bucuresti si serviciul de asigurari de sanatate pentru clientii corporate, complementare abonamentelor medicale pe care le oferim, suntem cu un pas mai aproape de obiectivul nostru: sa facem serviciile medicale de calitate usor accesibile pentru toti romanii.”
In prezent, echipa noii clinici Medicover din Bucuresti reuneste peste 40 de medici, psihologi, asistenti medicali si personal auxiliar si va continua sa se extinda.
Medicover Romania este prezenta de peste 21 de ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 20 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti) si un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale – Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Plastica, precum si Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.

Related posts

Mulberry Development deschide clădirea ISHO Offices

Stefana Muresan

Filosofia Romur SA: “Toată lumea se simte bine şi respectată în construcţia în care locuieşte”

Ligia Voro

Family Market, noul format lansat de IULIUS, în Bucium și Miroslava

Transilvania Business

BILKA, crestere 41% pentru 2016

Ionut Oprea

Tibbett Logistics opens 15th warehouse in Romania

Ionut Oprea

WDP – three new distribution centers

Transilvania Business

Cities of Tomorrow #8 – New waves of urban migration acum online -1 Septembrie 2020

Papuc Irina

Gala Women in Economy 2020 premiază excelența în business

Ligia Voro

România a fost mai dinamică decât regiunea în primul semestru din 2019

Ligia Voro

NRCC Orange Night 2017 – meet, eat & party with the Dutch!

Ionut Oprea

Colliers International preia administrarea birourilor Vox Technology Park din Timișoara. Portofoliul de birouri administrat crește cu 10%

Stefana Muresan

"INVENTING GREATER PARIS METROPOLIS” AT MIPIM 2018

Ionut Oprea

Cluj, Timișoara, Brașov, orașe ale clădirilor eco

Nora Dumitrescu

ING devine partenerul principal al GoTech World

Ligia Voro

Complex imobiliar, dezvoltat pe vechea locație a Teraplast din Bistrița. Cine va fi dezvoltatorul

Papuc Irina

65 mil. euro pentru Arena Residence la Oradea

Traian Dan

Tranzacții cu birouri de 164 de milioane de euro la Cluj

Nora Dumitrescu

Mediul Adaptiv de Lucru

Stefana Muresan

CBRE: raport Q1, cum au evoluat tranzacțiile și ce efecte ar putea avea pandemia

Papuc Irina

Prima stradă de case pasive din România se construiește la Cluj

Nora Dumitrescu

Business Evolution. Cum să decodezi transformarea digitală și să construiesti o companie care performează

Ligia Voro

Sonimpex Topoloveni a lansat un nou produs

Ligia Voro

CBRE: Bucureștiul domină piața de spații de birouri din ECE, aflată într-o dezvoltare dinamică

Ligia Voro

Romgaz, cifră de afaceri dublă și un profit net în creștere cu 65 %

Ligia Voro

Leave a Comment