Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Siemens, în căutare de specialişti IT pentru centrele din Braşov şi Cluj

Siemens, cel mai mare conglomerat german şi unul dintre cele mai mari din lume, vrea să angajeze spe-cialişti în IT şi ingineri pentru cen¬trele de cercetare pe care le deţine în Braşov şi Cluj-Napoca.
„Avem poziţii deschise constant, în funcţie de nevoile de dezvoltare ale fiecărei divizii sau departament, dar şi de proiectele noi. Căutăm în continuare specialişti în IT pentru centrele noastre de cercetare-dezvol-tare din Braşov şi Cluj-Napoca, dar şi ingineri talentaţi, care să facă parte din echipele noastre de proiect“, a declarat George Costache, CEO Siemens România, pentru Zf.
Siemens deţine patru fabrici în Sibiu şi Buziaş, alături de patru centre de cercetare-dezvoltare în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.
Siemens a încheiat anul financiar trecut (cuprins între 1 oc¬tombrie 2015 şi 30 septembrie 2016) cu peste 1.900 de an¬ga¬jaţi în România, cu 150 mai mult faţă de anul financiar precedent, ca ur¬mare a dezvoltării activităţii în zona de cercetare-dez¬voltare IT, dar şi în producţie, unde a extins două dintre cele patru fabrici operate local prin firma SIMEA Sibiu SRL. Afacerile Siemens România au ajuns anul trecut la 160 de milioane de euro, în creştere cu 2% faţă de anul financiar precedent, susține sursa citată.
Siemens SRL este o companie de inginerie electrică cu un portofoliu axat pe trei segmente de creştere, respectiv electrificare, digitalizare şi automatizări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania - la o valoare de 2,4 miliarde euro, acțiunile - maxim istoric

Articolul următor

Asocierea Alpenside-Comnord-Specialist Consulting a câștigat licitația pentru sectorul de autostradă Râșnov - Cristian

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share