Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Georgeta-Corina Popescu, noul preşedinte al Directoratului Transelectrica

Georgeta-Corina Popescu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei în perioada decembrie 2015 – februarie 2017, este noul preşedinte al Directoratului Transelectrica, iar Cristian-Eugen Radu a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
În document se arată: “Consiliul de Supraveghere a decis în şedinţa din data de 31 mai 2017, prin Deciziile nr. 48/2017 şi nr. 51/2017, următoarele: alegerea în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Supraveghere a domnului Cristian-Eugen Radu; având în vedere încetarea la data de 31.05.2017 a calităţii de membru şi Preşedinte al Directoratului a domnului Ion-Toni Teau, raportat la faptul că până la data de 31 mai 2017 nu a intervenit acceptarea expresă a mandatului de membru al Directoratului de către domnul Luca-Nicolae Iacobici, pentru asigurarea continuităţii activităţii Companiei, numeşte începând cu data de 01 iunie 2017, în funcţia de Preşedinte al Directoratului (denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – «CEO» – al Societăţii) al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice «Transelectrica» SA, pe doamna Georgeta-Corina Popescu”.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea, tot mai atractivă. Fitch: ratingul Oradiei - ''BBB minus'', cu perspectivă stabilă

Articolul următor

Noi zboruri spre Bucuresti de pe Aeroportul Timisoara

Citește și:
Citeste mai mult

Parc de panouri solare la Salonta

Săptămâna trecută, Primăria Salonta a depus la Fondurile Norvegiene planul tehnic pentru construirea unui parc de panouri solare…
Citeste mai mult

Să ne rugăm, să nu vină iarna

România este dependentă și va rămâne dependentă de gazele de import.  Acest adevăr s-a mai încercat în trecut…
Loading RSS Feed
Total
0
Share