Energie

Georgeta-Corina Popescu, noul preşedinte al Directoratului Transelectrica

Georgeta-Corina Popescu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei în perioada decembrie 2015 – februarie 2017, este noul preşedinte al Directoratului Transelectrica, iar Cristian-Eugen Radu a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
În document se arată: “Consiliul de Supraveghere a decis în şedinţa din data de 31 mai 2017, prin Deciziile nr. 48/2017 şi nr. 51/2017, următoarele: alegerea în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Supraveghere a domnului Cristian-Eugen Radu; având în vedere încetarea la data de 31.05.2017 a calităţii de membru şi Preşedinte al Directoratului a domnului Ion-Toni Teau, raportat la faptul că până la data de 31 mai 2017 nu a intervenit acceptarea expresă a mandatului de membru al Directoratului de către domnul Luca-Nicolae Iacobici, pentru asigurarea continuităţii activităţii Companiei, numeşte începând cu data de 01 iunie 2017, în funcţia de Preşedinte al Directoratului (denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – «CEO» – al Societăţii) al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice «Transelectrica» SA, pe doamna Georgeta-Corina Popescu”.

Related posts

OMV, investiție de de peste 17 milioane de euro în Arad

Stefana Muresan

Romgaz continuă livrările de gaze către Electrocentrale Constanţa

redactia

Transgaz, încasări de 188,5 milioane de lei de la Romgaz pentru transportul gazelor în perioada 1 octombrie 2016 – 1 octombrie 2017

Stefana Muresan

Leave a Comment