Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noi zboruri spre Bucuresti de pe Aeroportul Timisoara

Capitala, destinatia interna favorita a locuitorilor din zona de vest a Romaniei, va fi legata suplimentar de Timisoara cu noi curse disponibile din aceasta vara.
Astfel, doua zboruri noi la/de la Bucuresti-Otopeni vor fi incluse incepand cu lunile iunie si respectiv iulie, suplimentar fata de zborurile din programul actual.
„Bucuresti este una dintre cele mai cautate destinatii din Timisoara, si in consecinta, pasagerii care calatoresc din Timisoara spre capitala, dar si cei care calatoresc din Bucuresti spre zona de Vest a Romaniei solicita o frecventa tot mai mare a zborurilor pe aceasta ruta. in perioada estivala, aceste curse suplimentare vor veni in sprijinul celor care doresc sa participe la diferite evenimente culturale din ambele orase, in interes de afaceri sau de agrement”, a declarat directorul Aeroportului Timisoara, Daniel Idolu.
Compania Blue Air va introduce in perioada 15 iunie – 22 septembrie un zbor spre si dinspre Bucuresti in zilele de joi (decolare Otopeni 22:05 – aterizare Timisoara 23:00) si vineri (decolare Timisoara 20:45- aterizare Timisoara 21:40).
Astfel, compania Blue Air va opera in aceasta vara 4 destinatii interne, cu zbor direct din Timisoara: Bucuresti, Cluj, Iasi si Constanta (din 16 iunie).
Compania Ryanair va introduce incepand cu 2 iulie un nou zbor spre si dinspre Bucuresti, este vorba de o cursa suplimentara in ziua de duminica.
In aceasta vara, vor fi 34 de zboruri saptamanale spre Bucuresti Otopeni, operate de companiile Ryanair, Tarom si Blue Air.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Georgeta-Corina Popescu, noul preşedinte al Directoratului Transelectrica

Articolul următor

Peste 130.000 de turiști au cheltuit aproximativ 7,5 milioane de euro pentru minivacanța de Rusalii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share