Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Japonezii de la SumiRiko AVS Romania, târg de cariere la Satu Mare; în octombrie – nouă hală de producție

SumiRiko AVS Romania, membră a gigantului concern japonez Sumitomo Riko, lider pe piața de automotive, sector sisteme antivibrații, organizează în data de 8 iunie, la Satu Mare, târgul carierelor, potrivit paginii de socializare a companiei.
Fiind în continuă dezvoltare, SumiRiko AVS Romania va inaugura noua hală de producție în octombrie 2017. Ca urmare a acestei extinderi, compania este în căutare de noi colegi care apreciază un angajator serios care își respectă promisiunile și oferă angajaților săi un mediu de lucru plăcut, curat, ergonomic asigurând corectitudinea în evaluarea și promovarea angajaților pe baza criteriilor clar definite.
SumiRiko AVS Romania caută personal pentru următoarele specializării: electrician; operatori în producție; ingineri chimişti; tehnicieni chimişti; reglori; lăcătuși; controlori calitate.
Echipa de resurse umane a companiei va oferi suport pe toată durata evenimentului răspunzând la toate întrebările și prezentând avantajele unui loc de muncă în compania SumiRiko AVS Romania.
De asemenea târgul de cariere este gândit a fi unul foarte practic în care vor fi explicate procesele de realizare a pieselor prin spoturi video.
Cerințele de angajare sunt conform specializărilor, iar beneficiile sunt multiple, anunță organizatorii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Invitați de la Amazon, Financial Times, MIT, Allianz Ventures, NVIDIA și SAP completează lista de speakeri pentru cea de-a 4-a ediție Techsylvania

Articolul următor

Brașov: Spaniolii de la Indcar, caroserii de zece milioane de euro anul trecut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share