Energie Eveniment Slider Ultimele stiri

Virgil METEA, un nou mandat de patru ani în fruntea ROMGAZ!

Consiliul de Administraţie S.N.G.N. Romgaz a aprobat miercuri reînnoirea mandatului directorului general Virgil Marius Metea, pe o perioadă de patru ani.
În cadrul aceleiaşi şedinţe din 7 iunie a fost aprobată numirea lui Gheorghe-Gabriel Gheorghe în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei, în locul lui Sebastian Tcaciuc, numit în această funcţie pe data de 15 mai.
Virgil Metea este licențiat al Institutului de Petrol si Gaze Ploiesti, doctor în inginerie mecanică. Până în vara lui 2013, când a fost numit director general al Romgaz, a deținut funcția de director general la E.ON Moldova Distributie.
Gheorghe Gabriel Gheorghe (46 ani) este absolvent al Facultății de Drept “Lucian Blaga” din Sibiu. În prezent, este vicepresedinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. În perioada octombrie 2013- februarie 2016 a fost membru în Consiliul de Administrație al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici și Mijlocii. În perioada ianuarie 2013-aprilie 2013 a fost seful Direcției Antifraudă-Anticorupție din Ministerul Economiei. Din octombrie 2012 până în martie 2013 a fost președintele Consiliului de Supraveghere al Transelectrica. În perioada iulie 2012- ianuarie 2013 a fost șef al Corpului de Control în Ministerul Economiei. Până atunci a fost comisar la Garda Financiară Sibiu.
Romgaz Mediaş (SNG), cu o capitalizare bursieră de 13,06 miliarde lei (2,87 miliarde euro), este una dintre cele mai valoroase companii de la BVB, acţiunea SNG urcând cu 35,6% de la începutul acestui an.

Related posts

143 de ani de la inventarea telefonului. Care au fost primele cuvinte rostite la aparatul magic

Stefana Muresan

Cooperativa Țara Mea începe livrarea de roșii românești

Stefana Muresan

Compania Prestări Servicii Coni-Trans din Covasna a vândut la export produse lactate şi vaci de carne de 500.000 de euro

Stefana Muresan

Leave a Comment