Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Virgil METEA, un nou mandat de patru ani în fruntea ROMGAZ!

Consiliul de Administraţie S.N.G.N. Romgaz a aprobat miercuri reînnoirea mandatului directorului general Virgil Marius Metea, pe o perioadă de patru ani.
În cadrul aceleiaşi şedinţe din 7 iunie a fost aprobată numirea lui Gheorghe-Gabriel Gheorghe în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei, în locul lui Sebastian Tcaciuc, numit în această funcţie pe data de 15 mai.
Virgil Metea este licențiat al Institutului de Petrol si Gaze Ploiesti, doctor în inginerie mecanică. Până în vara lui 2013, când a fost numit director general al Romgaz, a deținut funcția de director general la E.ON Moldova Distributie.
Gheorghe Gabriel Gheorghe (46 ani) este absolvent al Facultății de Drept “Lucian Blaga” din Sibiu. În prezent, este vicepresedinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. În perioada octombrie 2013- februarie 2016 a fost membru în Consiliul de Administrație al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici și Mijlocii. În perioada ianuarie 2013-aprilie 2013 a fost seful Direcției Antifraudă-Anticorupție din Ministerul Economiei. Din octombrie 2012 până în martie 2013 a fost președintele Consiliului de Supraveghere al Transelectrica. În perioada iulie 2012- ianuarie 2013 a fost șef al Corpului de Control în Ministerul Economiei. Până atunci a fost comisar la Garda Financiară Sibiu.
Romgaz Mediaş (SNG), cu o capitalizare bursieră de 13,06 miliarde lei (2,87 miliarde euro), este una dintre cele mai valoroase companii de la BVB, acţiunea SNG urcând cu 35,6% de la începutul acestui an.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lancetti, centru logistic de 4,5 milioane de euro la Oradea

Articolul următor

QS University Rankings 2018: UVT, locul trei în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share