Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul incubator digital din România, lansat la Cluj

Incubatorul Digital din cadrul Parcului Ştiinţific Tetapolis are deja 4 echipe funcţionale, iar alte 30 de companii li se vor alătura în urma hackathonului organizat în perioada imediat următoare, scrie ziuadecj.ro.
Incubatorul digital ocupă în prezent o suprafață de 1.000 mp în clădirea A1 a parcului Tetraom, pe trei nivele. Aici funcționează și laboratorul de fabricare (Fab Lab), dotat cu utilaje în valoare de 500.000 de euro, care ajută companiile incubate să dezvolte prototipurile produselor pe care vor să le lanseze pe piață.
Tetapolis este primul parc știintific şi tehnologic din Transilvania, lansat în noiembrie 2016, în cadrul festivalului de tehnologie TechFest. Este un proiect de anvergură, cu o finanțare de 60 de milioane de euro din fonduri europene. Proiectul include birouri și laboratoare de cercetare, structuri complete de incubare, săli de conferințe, spații expoziționale, parking și construcții dedicate activităților sportive și de relaxare și urmărește să devină un hotspot al regiunii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

FlixBus își întărește prezența în România: cu ALIS Group, rețeaua verde se extinde rapid

Articolul următor

Întâlnirea horticultorilor bistrițeni la Stațiunea Pomicolă

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share