Cluj Eveniment Fonduri Europene Ultimele stiri

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj

Consiliul Judeţean Cluj, iniţiator şi beneficiar al proiectului cu finanţare europeană care vizează extinderea Parcului Industrial Tetarom I, a câştigat joi, 15 iunie a.c., premiul I al concursului de fotografie pe tematica proiectelor europene organizat de Fundaţia ,,Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici şi Mijlocii” (C.D.I.M.M.) Maramureş – structura gazdă a Centrului Europe Direct Maramureş.
,,Este, practic, o nouă recunoaştere a importanţei şi utilităţii acestui proiect pe care l-am iniţiat în anul 2011 şi ale cărui numeroase beneficii vizează nu doar comunitatea locală şi judeţul Cluj, ci întreaga regiune de Nord-Vest a ţării. În cel mai scurt timp, cele trei noi clădiri de birouri ultramoderne şi hala, deja realizate în cadrul proiectului, vor fi puse la dispoziţia mediului clujean de afaceri, sprijinul pe care noi îl acordăm agenţilor economici urmând să se traducă în noi locuri de muncă bine plătite şi un plus de bunăstare pentru întreaga comunitate. “, a declarant preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.
Anunţarea câştigătorilor acestei competiţii la care s-au înscris nu mai puţin de 51 de proiecte cu finanţare europeană din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Bihor, Maramureş şi Satu-Mare a avut loc în cadrul dezbaterii pentru Planul de Investiţii pentru Europa şi Viitorul UE organizată la Baia Mare, de Fundaţia C.D.I.M.M. Maramureş. Cu acest prilej a avut loc premierea proiectelor câştigătoare înscrise în Concursul de fotografie ,,InvestNV – Proiecte europene în Regiunea de NV”, acestea fiind împărţite în două secţiuni, respectiv Dezvoltare locală şi Dezvoltarea afacerilor. Scopul principal al competiţiei a fost acela de a ilustra rezultatele celor mai de succes proiecte de investiţii cu finanţare europeană, precum şi impactul acestora în comunităţile regiunii de Nord-Vest a ţării.
Consiliul Judeţean Cluj a participat la această competiţie cu unul dintre cele mai de impact proiecte cu fonduri europene derulate la Cluj, proiect care generează multiple beneficii inclusiv la nivel regional şi naţional – Proiectul de modernizare şi extindere a Parcului Industrial TETAROM I din Cluj-Napoca. În acest context, fotografiile înscrise în concurs de Consiliul Judeţean au fost extrem de apreciate, reuşind să adune peste 35% din numărul total al voturilor exprimate pentru proiectele menite să sprijine dezvoltarea afacerilor.
Proiectul Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare clădiri, extindere şi modernizare infrastructură” Cod SMIS 42801, implementat de Judeţul Cluj / Consiliul Judeţean Cluj şi finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 vizează dezvoltarea şi extinderea Parcului Industrial TETAROM I, un veritabil motor al dezvoltării economice a Clujului şi a întregii Transilvanii ocupat în prezent în proporţie de 100%. Proiectul parcurge în prezent ultimele etape, urmând să faciliteze noi şi noi investiţii în industria de înaltă tehnologie, cu o valoare adăugată mare şi care generează, în mod evident, un plus de dezvoltare, beneficii şi bunăstare pentru comunitatea locală, pentru judeţul Cluj în ansamblu şi pentru întreaga regiune.

Related posts

Spitalul Clinic Județean Mureș, coordonator regional în programul național de screening al tuberculozei

Stefana Muresan

TRENCHLESS ROMANIA AWARDS, singura sesiunea de premiere pentru tehnologii trenchless din Europa de Est!

Stefana Muresan

Noutățile Allview la MWC Barcelona 2018: shopping, entertainment și smart home, controlate prin intermediul asistentului vocal AVI, în care pot fi integrate până la 100 de limbi

Stefana Muresan

ADR Centru: Biserică de secol XIII din Harghita, monument istoric, va fi restaurată cu fonduri UE

Stefana Muresan

Startup-ul ce produce la Cluj purificatoare de apă, câștigătoare în finala Central European Startup Awards din Sofia

Stefana Muresan

Piața de real estate, oportună în orice criză

Ionut Oprea

A fost lansată licitaţia pentru nou drum de legătură dintre Timşoara şi Autostrada A1

Robert Bloancă

Heliport la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Mayor of Arad, Gheorghe Falcă: “A beautiful future is built on education and culture”

Transilvania Business

Hidroserv a depus planul de reorganizare

Ligia Voro

CLINI-LAB. 25 de ani în spiritul laboratoarelor

Stefana Muresan

Golf pentru toată lumea la Pianu de Jos. Joc bun!

Ligia Voro

CEE Property Forum 2020 – Online edition

Ionut Oprea

Școală “smart” în Bihor: Toţi elevii învață prin jocuri şi aplicaţii, pe table interactive

Stefana Muresan

Comisia Europeană a lansat o hartă interactivă despre condițiile de călătorie în statele membre

Ion Surdu

Ștefan Radu Oprea, la Bruxelles, despre rolul sectorului privat în procesul de tranziție

redactia

Oradea supravegheată cu 447 de camere video

Traian Dan

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare va demara joi la sediul Apaserv

Gruita Ienasoiu

Aproape 21 miliarde de euro pentru agricultură, cum îi cheltuim

Ligia Voro

Fundația Noi Orizonturi și Rotary Club Satu Mare lansează proiectul „Școala care ne unește” pentru dezvoltarea și promovarea școlilor comunitare

redactia

Bucharest Tech Week îl salută pe George

Stefana Muresan

Mai multe publicații locale îi cer lui Ludovic Orban declararea presei drept domeniu de interes strategic și câteva măsuri de sprijin

Nicolae Pop

Ministrul Agriculturii, la companiile care fac performanță în industria agro-alimentară din Satu Mare: „Fermierii afectați de secetă vor fi despăgubiți”

Ion Surdu

Centenar 2018. Iuliu Maniu – Întoarcerea Acasă

redactia

Leave a Comment