Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADR Vest organizează un nou eveniment de brokeraj internațional în Regiunea Vest

Miercuri, 21 iunie 2017, va avea loc primul eveniment de brokeraj (întâlniri bilaterale) internațional din Regiunea Vest dedicat companiilor active în cadrul industriei prelucrătoare de materiale plastic, cauciuc și materiale compozite.
Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), alături de Asociația Tehimpuls-Centru Regional de Inovare și Transfer Tehnologic organizează acest eveniment la Expo Arad din municipiul Arad, între orele 14:30 și 17:00.
Evenimentul de brokeraj este parte componentă a târgului Demo Plast Vest organizat de Tehnic Media – editor al publicației Tehnică și Tehnologie. Companii din Ungaria, Serbia, Slovacia, precum și din țara noastră și-au anunțat prezența în cadrul acestuia.
Evenimentul de brokeraj constă în participarea la întâlniri bilaterale între firme – întâlniri agreate de ambii parteneri de discuții – cu ocazia cărora firmele pot evalua posibilitățile de colaborare imediată și își pot face o imagine asupra ofertei în domeniu. Acestea se vor desfășura pe parcursul a 7 runde a câte 20 de minute fiecare. Astfel, fiecare firmă participantă va putea stabili 7 întâlniri cu firme cu care sunt interesate să colaboreze sau de a căror activitate sunt interesate.
Participarea în cadrul evenimentului de brokeraj, precum și în cadrul târgului, este gratuită. Înscrierea se face prin înregistrarea participării în două etape:
1. În calitate de vizitator, pe pagina dedicată târgului: http://demoplast.ro/vest/pentru-vizitatori-2/
2. În calitate de participant la evenimentul de brokeraj, pe pagina web: http://www.b2match.eu/demoplast2017. După înscrierea la evenimentul de brokeraj, firmele vor trebui să își creeze un profil care să conțină obligatoriu cererea și/sau oferta pe care o vor promova către ceilalti participanți, denumite pe site “cooperation profiles”.
Până marți, 20 iunie 2017, ora 14:00, companiile interesate se vor putea înregistra pentru participarea în cadrul evenimentului de brokeraj și își vor putea programa întâlniri cu alte firme participante.
Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest și Asociația Tehimpuls-Centru Regional de Inovare și Transfer Tehnologic este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, al cărei scop este acela de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă. ADR Vest este partener al rețelei EEN începând din 1 ianuarie 2015.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Modernizarea Traseului Regional Transilvania Nord continua cu „Drumul Bistritei”

Articolul următor

Noi administratori provizorii la Transgaz: Remus Lapusan si Nicolae Minea

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share