Infrastructura Mureș Slider Ultimele stiri

Facturi pentru lotul Ungheni-Ogra, decontate de CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere decontează facturi pentru un lot din autostrada Transilvania, lucrare ce s-ar putea finaliza la sfârşitul acestui an.
Oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere plătesc facturile asocierii Strabag-Straco pentru autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea, lotul Ungheni-Ogra. Conform datelor CNAIR, asocierea Strabag-Straco încasează 3,74 milioane lei pentru o parte din lucrările aferente celor 10,1 km din autostrada Ungheni-Ogra, anunta capital.ro.
Autostrada Braşov – Borş, Tronson Targu Mures – Câmpia Turzii, lotul Ungheni-Ogra costă 251 milioane lei, fără TVA. Proiectantul acestui lot este Search Corporation, iar consultantul este Egis Route Scetauroute – Egis International. Contractul a fost semnat în 24 ianuarie 2015, iar lucrările, demarate la începutul anului trecut, au ca dată estimată de finalizare decembrie 2017, termenul iniţial fiind jumătatea acestui an. Stadiul fizic al lucrărilor este de aproximativ 30%, iar cel financiar este de 22,641%.
Lucrările pentru lotul de autostradă Ungheni-Ogra se desfăşoară în baza unui acord de mediu eliberat în aprilie 2016, iar autorizaţia de construire a fost obţinută în iunie 2016.

Related posts

Weinfest Medias 2019. Turrepitz – paznicul cetății – te cheamă în vechea metropolă de vin a Transilvaniei

Nicolae Pop

”Starul” Daimler dă, din nou, lovitura din Vest: Cutii de viteză în opt trepte pentru Mercedes-Benz, produse în Sebeș

redactia

Ministerul pentru Mediul de Afaceri spune că România beneficiază de sprijinul SUA pentru aderarea la OCDE

redactia

Leave a Comment