Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Facturi pentru lotul Ungheni-Ogra, decontate de CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere decontează facturi pentru un lot din autostrada Transilvania, lucrare ce s-ar putea finaliza la sfârşitul acestui an.
Oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere plătesc facturile asocierii Strabag-Straco pentru autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea, lotul Ungheni-Ogra. Conform datelor CNAIR, asocierea Strabag-Straco încasează 3,74 milioane lei pentru o parte din lucrările aferente celor 10,1 km din autostrada Ungheni-Ogra, anunta capital.ro.
Autostrada Braşov – Borş, Tronson Targu Mures – Câmpia Turzii, lotul Ungheni-Ogra costă 251 milioane lei, fără TVA. Proiectantul acestui lot este Search Corporation, iar consultantul este Egis Route Scetauroute – Egis International. Contractul a fost semnat în 24 ianuarie 2015, iar lucrările, demarate la începutul anului trecut, au ca dată estimată de finalizare decembrie 2017, termenul iniţial fiind jumătatea acestui an. Stadiul fizic al lucrărilor este de aproximativ 30%, iar cel financiar este de 22,641%.
Lucrările pentru lotul de autostradă Ungheni-Ogra se desfăşoară în baza unui acord de mediu eliberat în aprilie 2016, iar autorizaţia de construire a fost obţinută în iunie 2016.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cercetătorii clujeni vor să-și facă parc de energie regenerabilă cu fonduri europene

Articolul următor

CNAIR: Până la finele anului, două loturi din autostrada Sibiu-Piteşti vor avea constructorii desemnaţi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share