Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Braşov: Horaţiu Ţepeş (Bilka Steel) vrea să cumpere fosta platformă Rulmentul

Producătorul de învelitori metalice Bilka Steel din Braşov, deţinut de omul de afaceri Horaţiu Ţepeş, își dorește să achiziționeze vechea platformă industrială Rulmentul, potrivit bizbrasov.ro.
Proiectul de investiţii se ridică la 20 de milioane de euro şi cuprinde construcţia de hale şi utilajele. Pe baza acestei investiţii compania şi-ar putea dubla cifra de afaceri în maximum cinci ani de zile, sustine sursa citata.
„Vedem potenţial în piaţă. Avem profit să investim, dar suntem într-un moment dificil . Dacă nu vom reuşi să rezolvăm problema, probabil că vom fi nevoiţi să construim în afara Braşovului. Este un plan anevoios, dar trebuie să ducem lucrurile mai departe“, spune Horaţiu Ţepeş.
Horaţiu Ţepeş, proprietarul producătorului de învelitori metalice Bilka Steel din Braşov, companie care estimează pentru primele două trimestre ale anului un avans de peste 50% al cifrei de afaceri, pe fondul creşterii de preţ înregistrată la materiile prime şi al creşterii volumului de producţie.
Anul trecut, compania a înregistrat afaceri de peste 60 mil. euro, plus 41% faţă de 2015 şi o triplare a profitului până la 33,2 mil. lei (7,4 mil. euro).
Bilka Steel are o reţea de 500 de distribuitori, cel mai mare client fiind retailerul de bricolaj Dedeman din Bacău.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Rombat din Bistriţa, profit triplat anul trecut

Articolul următor

Ambasadorul Irlandei, interesat de mediul de afaceri din Timis

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share