Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Coindu recrutează 100 de oameni pentru fabrica din zona liberă Curtici-Arad

Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu, are disponibile în prezent aproximativ 100 de locuri de muncă în unitatea de producţie deţinută în zona liberă Curtici-Arad. Joburile sunt pentru confecţioneri-asamblori ar­ticole din textile (50), pentru mun­citori neca­lificaţi în industria con­fecţiilor (50) şi două posturi pentru lu­crător controlor fin­al, potrivit site-ului Agen­ţiei Judeţene pen­tru Ocu­pa­rea For­ţei de Mun­că (AJOFM) Arad, citat de zf.ro.
Compania Coin­du România a realizat anul trecut o cifră de afa­ceri de peste 396 mil. lei (88 mil. euro), potrivit site-ului Mi­nis­te­rului Finan­ţe­lor. În 2015, întreaga pro­ducţie de com­po­nente auto a Coin­du din România mergea în străinătate, 90% ajun­gând în unităţile de producţie şi asam­bla­re ale con­struc­to­ru­lui au­to german BMW. Ro­mânia a ex­portat ast­fel tapi­serie către fa­bricile BMW din Ger­mania, Cehia, China, Africa de Sud, Bra­zilia şi India, potrivit unor in­formaţii anterioare.
Coindu România produce în fabrica din Curtici, dezvoltată pe o suprafaţă de 17.500 de metri pătraţi, tapiserii auto şi alte componente soft de interior pentru Audi, BMW, VW şi Porsche, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. La finalul anului trecut Coindu dispunea de 2.000 de angajaţi, planurile portughe­zilor pentru acest an fiind de a creşte capacitatea de producţie şi de a ajunge la 2.500 de oameni în fabrica de lângă Arad, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.
Sursa foto: coindu.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creștere accelerată a prețurilor apartamentelor în primul semestru – Cluj, Iași și Timișoara în topul scumpirilor

Articolul următor

Draexlmaier produce la Codlea interioerele pentru Maserati

Citește și:
Citeste mai mult

Primăria Arad lucrează la noul PUG

Călin Bibarț, primarul Aradului a anunțat luni, 20 martie 2023, într-o conferință de presă că noul Plan Urbanistic…
Citeste mai mult

Rețeaua Sanovil se extinde la Bistrița

Grupul Sanovil, care înglobează o policlinică, două spitale, laborator de analize şi centru de imagistică, a realizat o…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share