Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Coindu recrutează 100 de oameni pentru fabrica din zona liberă Curtici-Arad

Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu, are disponibile în prezent aproximativ 100 de locuri de muncă în unitatea de producţie deţinută în zona liberă Curtici-Arad. Joburile sunt pentru confecţioneri-asamblori ar­ticole din textile (50), pentru mun­citori neca­lificaţi în industria con­fecţiilor (50) şi două posturi pentru lu­crător controlor fin­al, potrivit site-ului Agen­ţiei Judeţene pen­tru Ocu­pa­rea For­ţei de Mun­că (AJOFM) Arad, citat de zf.ro.
Compania Coin­du România a realizat anul trecut o cifră de afa­ceri de peste 396 mil. lei (88 mil. euro), potrivit site-ului Mi­nis­te­rului Finan­ţe­lor. În 2015, întreaga pro­ducţie de com­po­nente auto a Coin­du din România mergea în străinătate, 90% ajun­gând în unităţile de producţie şi asam­bla­re ale con­struc­to­ru­lui au­to german BMW. Ro­mânia a ex­portat ast­fel tapi­serie către fa­bricile BMW din Ger­mania, Cehia, China, Africa de Sud, Bra­zilia şi India, potrivit unor in­formaţii anterioare.
Coindu România produce în fabrica din Curtici, dezvoltată pe o suprafaţă de 17.500 de metri pătraţi, tapiserii auto şi alte componente soft de interior pentru Audi, BMW, VW şi Porsche, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. La finalul anului trecut Coindu dispunea de 2.000 de angajaţi, planurile portughe­zilor pentru acest an fiind de a creşte capacitatea de producţie şi de a ajunge la 2.500 de oameni în fabrica de lângă Arad, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.
Sursa foto: coindu.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creștere accelerată a prețurilor apartamentelor în primul semestru – Cluj, Iași și Timișoara în topul scumpirilor

Articolul următor

Draexlmaier produce la Codlea interioerele pentru Maserati

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share