Arad Auto

Coindu recrutează 100 de oameni pentru fabrica din zona liberă Curtici-Arad

Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu, are disponibile în prezent aproximativ 100 de locuri de muncă în unitatea de producţie deţinută în zona liberă Curtici-Arad. Joburile sunt pentru confecţioneri-asamblori ar­ticole din textile (50), pentru mun­citori neca­lificaţi în industria con­fecţiilor (50) şi două posturi pentru lu­crător controlor fin­al, potrivit site-ului Agen­ţiei Judeţene pen­tru Ocu­pa­rea For­ţei de Mun­că (AJOFM) Arad, citat de zf.ro.
Compania Coin­du România a realizat anul trecut o cifră de afa­ceri de peste 396 mil. lei (88 mil. euro), potrivit site-ului Mi­nis­te­rului Finan­ţe­lor. În 2015, întreaga pro­ducţie de com­po­nente auto a Coin­du din România mergea în străinătate, 90% ajun­gând în unităţile de producţie şi asam­bla­re ale con­struc­to­ru­lui au­to german BMW. Ro­mânia a ex­portat ast­fel tapi­serie către fa­bricile BMW din Ger­mania, Cehia, China, Africa de Sud, Bra­zilia şi India, potrivit unor in­formaţii anterioare.
Coindu România produce în fabrica din Curtici, dezvoltată pe o suprafaţă de 17.500 de metri pătraţi, tapiserii auto şi alte componente soft de interior pentru Audi, BMW, VW şi Porsche, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. La finalul anului trecut Coindu dispunea de 2.000 de angajaţi, planurile portughe­zilor pentru acest an fiind de a creşte capacitatea de producţie şi de a ajunge la 2.500 de oameni în fabrica de lângă Arad, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.
Sursa foto: coindu.com

Related posts

Parintele BMW în Romania începe să vândă şi Volkswagen

Stefana Muresan

Continental este dublu câştigător la testul anvelopelor de iarnă ADAC 2018

redactia

Electrogrup Cluj-Napoca face o parcare de 395 de locuri la Oradea

Traian Dan

Leave a Comment