Transilvania Business
Auto Ultimele stiri

Draxlmaier, Autoliv şi Yazaki, în topul companiilor care au angajat cei mai mulți oameni în 2016

Doar 14 companii din România şi-au mărit efectivele cu cel puţin 1.000 de salariaţi în cursul anului 2016, reiese dintr-o statistică realizată de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului pentru Economica.net.
Pe primul loc în ceea ce privește numărul de noi angajați este o societate a grupului german Draxlmaier, Sisteme de Producție Cablaje SRL din Pitești. Aceasta specializată în producţia pieselor de schimb pentru sisteme electrice și a avut aproape 3.000 de salariaţi în plus pe statele de plată în 2016 faţă de nivelul din 2015, potrivit informaţiilor prezentate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
Profi este al doilea cel mai mare angajator din România în 2016 și a avut peste 2.100 de angajaţi în plus pe statele de plată faţă de situaţia anului 2015. Pe locul III este subsidiara din România a producătorului japonez de componente auto Yazaki Romania SRL, care a avut anul trecut peste 2.000 de angajaţi în plus pe statele de plată faţă de nivelul din 2015.
Compania Autoliv, cu 837 de oameni în plus, a ajuns la o cifră totală de 8.961 de salariaţi.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Ministerul Apelor şi Pădurilor, lucrări de o jumătate de miliard de lei, pentru amenajarea cursurilor de apă, în 2018

redactia

Fashiontv Summer Festival debutează în data de 23 iunie la Mamaia

Stefana Muresan

Premiile Galei "PRIA Women in Agriculture", editia 3-a

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More