Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tronsonul Aiud – Decea al Autostrăzii Sebeș-Turda ar putea fi finalizat în toamnă

Asociaţia Pro Infrastructura a realizat un nou material cu lucrările la autostrada Sebeș-Turda, mai exact cu cel mai avansat lot, III. Din imagini se poate vede stadiul avansat al lucrărilor care se preconizează că vor fi finalizate pe acest tronson în toamnă.
Lotul 3 are 12,45 km urmează traseul de la intrarea în Aiud până la nodul de la Decea (km 41+250 – km 53+700). Pe acest tronson sunt două noduri rutiere, inclusiv bretele de acces, la Aiud (km 44+700) şi Unirea (km 53+200).
Constructor este Tirrena Scavi S.p.A (Societa Italiana per Condotte d’Acqua S.p.A), cu valoare contract de 420.511.921,44 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014 şi termen iniţial de finalizare 20 martie 2016. Aici, lucrările au început în mai 2014, cu proiectarea. În iunie, s-a intrat în legalitate în ceea ce priveşte executarea lucrărilor, prin eliberarea autorizaţiei de construire.
Termen actualizat de finalizare a lucrărilor este decembrie 2017, însă dat fiind stadiul avansat al acestora s-ar putea ca acest tronson să fie deschis circulației în toamnă.
„Lucrările avansează pe lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între localitățile Decea și Aiud, constructor Tirrena Scavi. Acest lot are șanse foarte mari să fie gata în această toamnă”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură, recent, pe Facebook.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Timişoara: Israelienii de la Plaza Centers au scos terenul la vânzare

Articolul următor

Banca Transilvania, Partenerul Casei Regale

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share