București

Michèle Ramis, ambasadoarea Franței în România, întâlniri cu Fifor și Tăriceanu

Dna. Michèle Ramis, ambasadorul Franței în România, a avut o întrevedere la data de 10 iulie cu Dl. Mihai Fifor, ministrul român al Economiei. Cu această ocazie, au fost abordate subiecte referitoare la relația economică bilaterală. Ambasadorul Franței în România, a declarat că societățile și companiile franceze sunt foarte interesate să coopereze și să participe la dezvoltarea societăților românești listate în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI).
Dna. Ambasador a evidențiat și câteva proiecte de cooperare între industriile de apărare franceză și romănă, precizând că “Franța se angajează să susțina aceste colaborări industriale care vor implica producția în fabrici și implantarea în locații din România”.
Dna. Michèle Ramis a avut o întrevedere la data de 11 iulie cu Dl Călin Popescu-Tăriceanu, Președintele Senatului României, cu ocazia unei vizite de prezentare.
Cu această ocazie au fost abordate diferite subiecte înscrise în agenda activităților bilaterale, printre care și organizarea Sezonului Cultural România-Franţa, care va marca 100 de ani de la întregirea României.
 

Related posts

ATENOR sells a fourth building in Budapest in less than a year

Ionut Oprea

Producătorii de gaze și de energie electrică, prețuri reglementate de la îngrijorarea guvernanților

redactia

MIPIM 2018 announces bumper edition for hotel & tourism

Ionut Oprea

Leave a Comment