Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Michèle Ramis, ambasadoarea Franței în România, întâlniri cu Fifor și Tăriceanu

Dna. Michèle Ramis, ambasadorul Franței în România, a avut o întrevedere la data de 10 iulie cu Dl. Mihai Fifor, ministrul român al Economiei. Cu această ocazie, au fost abordate subiecte referitoare la relația economică bilaterală. Ambasadorul Franței în România, a declarat că societățile și companiile franceze sunt foarte interesate să coopereze și să participe la dezvoltarea societăților românești listate în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI).
Dna. Ambasador a evidențiat și câteva proiecte de cooperare între industriile de apărare franceză și romănă, precizând că “Franța se angajează să susțina aceste colaborări industriale care vor implica producția în fabrici și implantarea în locații din România”.
Dna. Michèle Ramis a avut o întrevedere la data de 11 iulie cu Dl Călin Popescu-Tăriceanu, Președintele Senatului României, cu ocazia unei vizite de prezentare.
Cu această ocazie au fost abordate diferite subiecte înscrise în agenda activităților bilaterale, printre care și organizarea Sezonului Cultural România-Franţa, care va marca 100 de ani de la întregirea României.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vor veni în ţară peste 800 milioane euro, fonduri europene

Articolul următor

Podiumuri spectaculoase la a X-a ediție Feeric Fashion Week

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share