Transilvania Business
București

Michèle Ramis, ambasadoarea Franței în România, întâlniri cu Fifor și Tăriceanu

Dna. Michèle Ramis, ambasadorul Franței în România, a avut o întrevedere la data de 10 iulie cu Dl. Mihai Fifor, ministrul român al Economiei. Cu această ocazie, au fost abordate subiecte referitoare la relația economică bilaterală. Ambasadorul Franței în România, a declarat că societățile și companiile franceze sunt foarte interesate să coopereze și să participe la dezvoltarea societăților românești listate în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI).
Dna. Ambasador a evidențiat și câteva proiecte de cooperare între industriile de apărare franceză și romănă, precizând că “Franța se angajează să susțina aceste colaborări industriale care vor implica producția în fabrici și implantarea în locații din România”.
Dna. Michèle Ramis a avut o întrevedere la data de 11 iulie cu Dl Călin Popescu-Tăriceanu, Președintele Senatului României, cu ocazia unei vizite de prezentare.
Cu această ocazie au fost abordate diferite subiecte înscrise în agenda activităților bilaterale, printre care și organizarea Sezonului Cultural România-Franţa, care va marca 100 de ani de la întregirea României.
 

Comentarii

Comentarii

Related posts

Shortlist announced for the inaugural Hungarian & Balkan Real Estate Awards 

Ionut Oprea

DEBT IN EUROPEAN EMERGING MARKETS FORUM 2018

Ionut Oprea

B | Smartree ofera servicii de salarizare pe orice platforma software a clientilor

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More