Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”

Deloitte România alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”, ce va avea loc pe 28 iulie 2017 la Hotel del Mar Mamaia, Constanța.
La șase luni de la data punerii în aplicare a procedurii de vămuire centralizată la nivel național, Deloitte România vă invită să aflați principalele implicații, precum și beneficiile aplicării acesteia în cadrul operațiunilor vamale derulate prin portul Constanța.
Specialiștii Deloitte România își propun să abordeze subiecte precum: procedura de vămuire centralizată la nivel național (condiții de utilizare, beneficii, recomandări post-utilizare, provocări practice, prezentarea documentelor aferente vămuirii la biroul vamal de supraveghere, persoana responsabilă cu prezentarea mărfurilor la biroul vamal de prezentare), vămuirea centralizată la nivel european, AEO – o certificare obligatorie în utilizarea simplificărilor vamale, studiu de caz privind implementarea în practică a procedurii de vămuire centralizată la nivel național pentru operațiunile de import și export, legislație aplicabilă și ghiduri de implementare în practică.
Evenimentul va include discuții interactive în cadrul cărora participanții vor avea posibilitatea să interacționeze cu următorii speakeri:
• MIHAI PETRE – Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România• DANIELA NEAGOE – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România• COSMIN DINCĂ – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România• ANCA LUPUȘORU – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania
Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța” este dedicat următorului public țintă: directori generali, financiari, logistică, import și export.
Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Despre Deloitte
Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care oferă clienților o gamă completă de servicii integrate de consultanță. A dezvoltat o strategie solidă, la bază căreia se află o gamă diversificată de servicii profesionale furnizate clienților și un număr considerabil de industrii deservite în întreaga țară. Deloitte pune la dispoziția clienților resurse internaționale și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Diversitatea este parte integrantă a identității companiei.
Despre BusinessMark Event Management
BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienți și de asigurare a suportului logistic. BusinessMark oferă posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gândite și planificate împreună cu fiecare client astfel încât să respecte linia de comunicare și strategia de business ale companiei. Oferim consultanță și suport în implementare în ceea ce privește obiectivele strategice și de business stabilite pentru eveniment și asigurăm managementul evenimentului, acoperind aspectele ce privesc logistica, producția, dar și optimizarea bugetului.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tibbett Logistics opens 15th warehouse in Romania

Articolul următor

City Gate Plaza Refurbishment

Citește și:
Total
0
Share