București Eveniment

Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”

Deloitte România alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”, ce va avea loc pe 28 iulie 2017 la Hotel del Mar Mamaia, Constanța.
La șase luni de la data punerii în aplicare a procedurii de vămuire centralizată la nivel național, Deloitte România vă invită să aflați principalele implicații, precum și beneficiile aplicării acesteia în cadrul operațiunilor vamale derulate prin portul Constanța.
Specialiștii Deloitte România își propun să abordeze subiecte precum: procedura de vămuire centralizată la nivel național (condiții de utilizare, beneficii, recomandări post-utilizare, provocări practice, prezentarea documentelor aferente vămuirii la biroul vamal de supraveghere, persoana responsabilă cu prezentarea mărfurilor la biroul vamal de prezentare), vămuirea centralizată la nivel european, AEO – o certificare obligatorie în utilizarea simplificărilor vamale, studiu de caz privind implementarea în practică a procedurii de vămuire centralizată la nivel național pentru operațiunile de import și export, legislație aplicabilă și ghiduri de implementare în practică.
Evenimentul va include discuții interactive în cadrul cărora participanții vor avea posibilitatea să interacționeze cu următorii speakeri:
• MIHAI PETRE – Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România• DANIELA NEAGOE – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România• COSMIN DINCĂ – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România• ANCA LUPUȘORU – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania
Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța” este dedicat următorului public țintă: directori generali, financiari, logistică, import și export.
Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Despre Deloitte
Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care oferă clienților o gamă completă de servicii integrate de consultanță. A dezvoltat o strategie solidă, la bază căreia se află o gamă diversificată de servicii profesionale furnizate clienților și un număr considerabil de industrii deservite în întreaga țară. Deloitte pune la dispoziția clienților resurse internaționale și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Diversitatea este parte integrantă a identității companiei.
Despre BusinessMark Event Management
BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienți și de asigurare a suportului logistic. BusinessMark oferă posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gândite și planificate împreună cu fiecare client astfel încât să respecte linia de comunicare și strategia de business ale companiei. Oferim consultanță și suport în implementare în ceea ce privește obiectivele strategice și de business stabilite pentru eveniment și asigurăm managementul evenimentului, acoperind aspectele ce privesc logistica, producția, dar și optimizarea bugetului.

Related posts

Dezbatere despre publicitatea medicamentelor și dispozitivelor medicale, dar si despre codul etic pentru marketingul din industrie

Papuc Irina

Best of FMCG

Transilvania Business

Baby Boom Show ajunge la Brasov, 3 – 5 noiembrie 2017, Brasov Business Park

Stefana Muresan

Vastint leases 3,350 m² in Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

6 milioane de metri pătrați în responsabilitatea unei românce

Ligia Voro

FOTO-VIDEO: Constructorii centralei noi de la Iernut au promis recuperarea lunilor de întârziere

redactia

AROBS planteaza duminică 5000 de puieti de arbori, în parteneriat cu CERT Transilvania

Stefana Muresan

Groupama: Mobilitatea viitorului depinde de comportamentul în trafic al șoferilor

A. I.

SPEEDWELL: staying on the right path

Ionut Oprea

O nouă perspectivă: Unirii View

Stefana Muresan

Protect your business, get ready for GDPR 2018!

Ionut Oprea

CSR Overview 2018 – o retrospectivă despre responsabilitatea socială și practicile de sustenabilitate în România

redactia

Colliers International își consolidează echipa locală de leadership: Cinci directori au fost promovați ca Parteneri ai companiei 

Papuc Irina

Inteligența artificială, „motorul” performanței în industria serviciilor de afaceri din România

Ionut Oprea

GDPR, politici impuse companiilor și amenințarea unor sancțiuni enorme

Ligia Voro

Oradea, tot mai atractivă. Fitch: ratingul Oradiei – ''BBB minus'', cu perspectivă stabilă

Stefana Muresan

The current circumstances confirmed that Rustler’s in-house specialists and know-how represent a powerful tool

Ionut Oprea

Robotul humanoid vine in premiera in Romania la Bucharest Technology Week

Nicolae Pop

Concluziile Imobiliarium: Interesele cumpărătorului de locuințe s-au schimbat

Stefana Muresan

Primul heliport medical din București a devenit funcțional: investiție de 1 milion de euro

Papuc Irina

iCEE.fest: UPGRADE 100 – start în mai puțin de 24 de ore

Ligia Voro

Alexandra Baciu, Head of HR la CBRE România

Ionut Oprea

ELBI Electric & Lighting – 38 milioane euro, cifra de afaceri la 9 luni

Ionut Oprea

JLL: CEE Investment Market, H1 2020

Ionut Oprea

Leave a Comment