București Eveniment

Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”

Deloitte România alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”, ce va avea loc pe 28 iulie 2017 la Hotel del Mar Mamaia, Constanța.
La șase luni de la data punerii în aplicare a procedurii de vămuire centralizată la nivel național, Deloitte România vă invită să aflați principalele implicații, precum și beneficiile aplicării acesteia în cadrul operațiunilor vamale derulate prin portul Constanța.
Specialiștii Deloitte România își propun să abordeze subiecte precum: procedura de vămuire centralizată la nivel național (condiții de utilizare, beneficii, recomandări post-utilizare, provocări practice, prezentarea documentelor aferente vămuirii la biroul vamal de supraveghere, persoana responsabilă cu prezentarea mărfurilor la biroul vamal de prezentare), vămuirea centralizată la nivel european, AEO – o certificare obligatorie în utilizarea simplificărilor vamale, studiu de caz privind implementarea în practică a procedurii de vămuire centralizată la nivel național pentru operațiunile de import și export, legislație aplicabilă și ghiduri de implementare în practică.
Evenimentul va include discuții interactive în cadrul cărora participanții vor avea posibilitatea să interacționeze cu următorii speakeri:
• MIHAI PETRE – Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România• DANIELA NEAGOE – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România• COSMIN DINCĂ – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România• ANCA LUPUȘORU – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania
Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța” este dedicat următorului public țintă: directori generali, financiari, logistică, import și export.
Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Despre Deloitte
Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care oferă clienților o gamă completă de servicii integrate de consultanță. A dezvoltat o strategie solidă, la bază căreia se află o gamă diversificată de servicii profesionale furnizate clienților și un număr considerabil de industrii deservite în întreaga țară. Deloitte pune la dispoziția clienților resurse internaționale și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Diversitatea este parte integrantă a identității companiei.
Despre BusinessMark Event Management
BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienți și de asigurare a suportului logistic. BusinessMark oferă posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gândite și planificate împreună cu fiecare client astfel încât să respecte linia de comunicare și strategia de business ale companiei. Oferim consultanță și suport în implementare în ceea ce privește obiectivele strategice și de business stabilite pentru eveniment și asigurăm managementul evenimentului, acoperind aspectele ce privesc logistica, producția, dar și optimizarea bugetului.

Related posts

Global Vision: Romanian industrial market. Drivers of growth in times of crisis.

Ionut Oprea

Program de week-end: clujenii, invitați la concursul de aeromodelism Liberty Multirotor Racing – ediția treia

Ligia Voro

Peste 60 de speakeri de renume, 13 companii de top din industria IT, startup-uri tech și gadget-uri revoluționare, prezente la DevTalks Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Primul Hackathon Colliers aduce inteligența artificială în piața imobiliară locală

Papuc Irina

Piata tranzactiilor de investitii din Romania a crescut cu 43%

Ionut Oprea

Vibe Properties lansează Vibe Forward, un proiect rezidențial de amploare amplasat în principalul pol de business din București

Papuc Irina

The CEE Summit 2020 – Real Asset Live, Online Event, REALX.Global

Ionut Oprea

70 de muzicieni din 12 țări pe scena Sibiu Jazz Festival: peste 1.000 de minute de muzică bună

Stefana Muresan

USAMV Cluj-Napoca, gazda Congresului Asociaţiei Veterinare Ecvine din România

Continuă pregătirile pentru cea de-a cincea ediție Bucharest Tech Week

Ligia Voro

Golf. Bal medieval. Conferinţe marca Transilvania Business. Transilvania Open 4 Business 2017 by Transilvania Business Magazine. 18-20 mai 2017, Cluj.

Raluca Ursu

Agile HR construiește valori între business, clienți și angajați

A. I.

Alianță patronală importantă constituită la Cluj Napoca

A. I.

Lecții gratuite de golf la Transilvania Golf Club în acest week-end

Ligia Voro

CSR Overview 2018 – o retrospectivă despre responsabilitatea socială și practicile de sustenabilitate în România

redactia

CBRE: Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane de euro, în 2018

Stefana Muresan

Altex se extinde in P3 Bucharest

Ionut Oprea

Ryanair aterizează la Timisoara

Transilvania Business

Alfredo Seafood: Piața locală de pește crește cu circa 10% în 2018

Stefana Muresan

Oradea, tot mai atractivă. Fitch: ratingul Oradiei – ''BBB minus'', cu perspectivă stabilă

Stefana Muresan

Italy has plenty of projects at MIPIM in Cannes

Ionut Oprea

Bratislava Property Summit 2017

Ionut Oprea

UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Ligia Voro

Startup Europe Week Brasov 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment