Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Cloud Treats din Cluj, aplicaţie pentru comenzi online de mâncare în grup

Dezvoltatorul de software din Cluj-Napoca, Cloud Treats România, a lansat în Bucureşti o aplicaţie pentru comenzi online de mâncare în grup, hipMenu, dedicată în special angajaţilor, a anunţat compania.
În afară de Bucureşti, aplicaţia funcţionează în Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Aplicaţia a fost lansată în 2013 şi a generat peste 13 milioane de euro restaurantelor partenere, din care 5 milioane de euro anul trecut, potrivit companiei.
Funcţia de comandă în grup poate face mai uşoară coordonarea comenzilor mai mari, care poate include plata separată online a selecţiilor, a declarat directorul de tehnologie al Cloud Treats Romania, Ciprian Costa.
”Etichetele personalizate care însoţesc fiecare comandă ajută la distribuirea pachetelor între colegi şi reduc erorile umane care intervin la trimiterea comenzii de către restaurante. Momentan doar bucureştenii din sectorul 1 şi 2 pot beneficia de livrări prin aplicaţie, urmând să ne extindem treptat pentru că nu vrem să facem rabat la calitate ”, a declarat Ciprian Costa, în cadrul comunicatului.
În două săptămâni de la lansarea în Bucureşti, unii proprietari de restaurante spun că valoarea unei comenzi este şi de trei ori mai mare decât până acum.
“Vedem un uriaş potenţial de câştig în zona prânzurilor din sectorul corporate. Datorită acestui sistem de comenzi de grup, în loc de două porţii per adresă de livrare, am ajuns să ducem opt porţii în medie, ceea ce nu doar reduce costurile, ci şi eficientizează timpul de livrare”, a declarat managerul operaţional al restaurantului Pizzicato, Valentin Piescu.
Recent, compania a îmbunătăţit aplicaţia pentru a oferi traducerea meniurilor în peste 15 limbi străine. Conform reprezentanţilor companiei, cele mai utilizate traduceri sunt în engleză, franceză, germană, maghiară, italiană, spaniolă sau greacă.
Aplicaţia are în vedere şi persoana care comandă mâncarea, căreia îi este dedicată o zi specială, ”Ziua Eroului Nerecunoscut”, în care are o reducere de 20% la toate comenzile de grup plasate de joi, 20 iulie, până duminică, 23 iulie.
Restaurantele partenere în Bucureşti sunt La Mama, Zensushi, Edo sushi, Presto pizza, Presto donner, Big daday burger’s, Mon Paris, Noodles Bar, Burger Avenue, Gyros Dionysos, Bistro Dorbanti, Borsalino, Pizzicato, El Torito, Yoshi Sushi & Teppanyaki, Sushihana, Pizza Pph, ZAO, Effes, Speed Pizza, LaSafi şi Refill.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Levente Bara - fabrică de produse din miez de nucă, investiţie de 2,5 milioane euro

Articolul următor

UTI și Eldiclau vor construi terminalul II de la Aeroportul Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share