Cluj IT&C Ultimele stiri

Compania Cloud Treats din Cluj, aplicaţie pentru comenzi online de mâncare în grup

Dezvoltatorul de software din Cluj-Napoca, Cloud Treats România, a lansat în Bucureşti o aplicaţie pentru comenzi online de mâncare în grup, hipMenu, dedicată în special angajaţilor, a anunţat compania.
În afară de Bucureşti, aplicaţia funcţionează în Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Aplicaţia a fost lansată în 2013 şi a generat peste 13 milioane de euro restaurantelor partenere, din care 5 milioane de euro anul trecut, potrivit companiei.
Funcţia de comandă în grup poate face mai uşoară coordonarea comenzilor mai mari, care poate include plata separată online a selecţiilor, a declarat directorul de tehnologie al Cloud Treats Romania, Ciprian Costa.
”Etichetele personalizate care însoţesc fiecare comandă ajută la distribuirea pachetelor între colegi şi reduc erorile umane care intervin la trimiterea comenzii de către restaurante. Momentan doar bucureştenii din sectorul 1 şi 2 pot beneficia de livrări prin aplicaţie, urmând să ne extindem treptat pentru că nu vrem să facem rabat la calitate ”, a declarat Ciprian Costa, în cadrul comunicatului.
În două săptămâni de la lansarea în Bucureşti, unii proprietari de restaurante spun că valoarea unei comenzi este şi de trei ori mai mare decât până acum.
“Vedem un uriaş potenţial de câştig în zona prânzurilor din sectorul corporate. Datorită acestui sistem de comenzi de grup, în loc de două porţii per adresă de livrare, am ajuns să ducem opt porţii în medie, ceea ce nu doar reduce costurile, ci şi eficientizează timpul de livrare”, a declarat managerul operaţional al restaurantului Pizzicato, Valentin Piescu.
Recent, compania a îmbunătăţit aplicaţia pentru a oferi traducerea meniurilor în peste 15 limbi străine. Conform reprezentanţilor companiei, cele mai utilizate traduceri sunt în engleză, franceză, germană, maghiară, italiană, spaniolă sau greacă.
Aplicaţia are în vedere şi persoana care comandă mâncarea, căreia îi este dedicată o zi specială, ”Ziua Eroului Nerecunoscut”, în care are o reducere de 20% la toate comenzile de grup plasate de joi, 20 iulie, până duminică, 23 iulie.
Restaurantele partenere în Bucureşti sunt La Mama, Zensushi, Edo sushi, Presto pizza, Presto donner, Big daday burger’s, Mon Paris, Noodles Bar, Burger Avenue, Gyros Dionysos, Bistro Dorbanti, Borsalino, Pizzicato, El Torito, Yoshi Sushi & Teppanyaki, Sushihana, Pizza Pph, ZAO, Effes, Speed Pizza, LaSafi şi Refill.

Related posts

Hotelul Hilton DoubleTree, sediu de campanie anticonoravirus

Nora Dumitrescu

Exclusiv TB//Mădălin-Marius Margan: Țintim să aducem 20 de clinici și minim 15.000 de cazuri pe platforma OncoChain, apoi să ne extindem către alte state din Europa de Est

Papuc Irina

Concluziile maratonului de Business CCIFER „rePORNIM economia”

Nicolae Pop

Peste 20 de milioane de lei pentru trei proiecte finanțate prin PNDL în Valea Chioarului

Stefana Muresan

Activele producătorului de pâine Roland, vândute mai ieftin

Nora Dumitrescu

Drumurile din Sălaj vor fi modernizate cu 11 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Castelul Teleki din Dumbrăvioara, județul Mureș, scos la vânzare

redactia

MedLife a deschis prima hyperclinică din Oradea, printr-o investiţie de 1,2 milioane euro

redactia

Endava dublează numărul proiectelor din centrul de dezvoltare de la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

“Autostrada Iernut – Chețani va fi funcțională în câteva zile”

Nora Dumitrescu

Fab Lab Iasi: Raport privind spatiile de Coworking din Europa Centrala si de Est

Stefana Muresan

Potențialul turistic al Clujului, promovat de Consiliul Județean la târgul de profil din capitala Germaniei

Stefana Muresan

Contractul pentru finalizarea centurii Târgu-Mureșului, scos la licitație

Ligia Voro

Bursa de Valori București, în 2020: Valoarea medie zilnică a tranzacțiilor a ajuns la recordul istoric de 14,4 milioane de euro

Ion Surdu

Hidroelectrica va moderniza hidroagregatul nr. 2 CHE Dăești

Ligia Voro

Banca Națională a României: acțiunile întreprinse pentru a limita efectele negative ale Covid-19 asupra sistemului bancar

Papuc Irina

Producătorul de cabluri IPROEB Bistrița, creștere cu 6,6 mil. lei a veniturilor și cu 1,9 mil. lei a profitului net

Stefana Muresan

Mugur Isărescu a preluat preşedinţia CA al Centrului de Excelenţă în Finanţe

Traian Dan

Unique Smile, centrul de îngrijire dentară cu servicii stomatologice premium, echipă interdisciplinară și echipamente de ultimă generație

Stefana Muresan

APIA a autorizat la plată suma totală de 385,4 mil. euro pentru 576.220 fermieri

Stefana Muresan

Zalăul a bătut palma cu concurența: parteneriat cu cinematograful din mașină

Nora Dumitrescu

Cluj-Napoca găzduiește Startup Europe Summit 2019

Stefana Muresan

Aplicația Programare online vă scurtează timpul petrecut la notar

redactia

Peste 100 de startup-uri câștigătoare la Startarium PitchDay 2018. Trofeul competiției pentru startup-uri a fost revendicat de iTux

redactia

Leave a Comment