Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Visma Software, birouri de 4.200 mp în Timișoara

Compania IULIUS şi Visma Software, dezvoltator norvegian de soluţii software pentru managementul afacerilor, au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de birouri în clădirea United Business Center 3 (UBC 3) a ansamblului Openville Timişoara, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării.
Visma Software a închiriat 4.200 mp din cei 18.000 mp pe care îi are cea de-a treia clădire de birouri clasa A din ansamblul dezvoltat, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Spaţiul închiriat va permite susţinerea strategiei de dezvoltare pe care Visma Software o are pe plan local, scrie ziuadevest.ro.
Visma este lider pe piaţa din Europa în dezvoltarea de programe pentru automatizarea şi gestionarea proceselor de afaceri, în cadrul întreprinderilor. Are peste 5.500 de angajaţi, care îşi desfăşoară activitatea în 14 ţări.
Visma contribuie la dezvoltarea continuă a afacerii în alte companii, oferind aplicaţii software, servicii externalizate, soluţii comerciale şi soluţii IT în retail şi consultanţă. Peste 600.000 de clienţi în Europa de Nord utilizează produsele şi serviciile, iar alţi 300.000 sunt clienţi ai serviciilor de Hosting.
Visma Software este divizia companiei care oferă programe software şi servicii pentru managementul afacerilor, automatizare în facturare, managementul de proiect, analiza datelor de afaceri, CRM, HRM și zonele de salarizare de specialitate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hidroelectrica, dividende de peste un miliard de lei

Articolul următor

Banca Transilvania şi-a majorat capitalul social cu 695 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share