Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania şi-a majorat capitalul social cu 695 milioane lei

Banca Transilvania şi-a majorat capitalul social până la 4,34 miliarde lei, prin emisiunea a 695,38 milioane noi acţiuni cu valoare nominală de un leu/acţiune, arată un raport transmis de bancă Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
“În urma majorării, capitalul social al băncii are valoarea de 4,34 miliarde lei, fiind împărţit în 4,34 miliarde acţiuni, cu o valoare nominală de 1 leu fiecare. În prezent, sunt în derulare operaţiunile de înregistrare a majorării capitalului social la Depozitarul Central”, arată raportul.
Raportul anual al BNR a confirmat recent urcarea Băncii Transilvania pe locul al doilea al pieţei în 2016, an în care a ajuns la active de 51,78 miliarde lei şi o cotă de piaţă de 13,15%, în urcare de la 12,6% în 2015.
Banca a obţinut a înregistrat în 2016 un profit net de 1,23 miliarde lei (273,3 milioane euro), în scădere cu 49% faţă de anul precedent. Creditele neperformante, cu restanţe mai mari de 90 de zile, au coborât la 4,62% la finalul anului 2016, de la 9,75% la finalul anului anterior.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Visma Software, birouri de 4.200 mp în Timișoara

Articolul următor

Muncitori din Ungaria pentru fabricile din Arad

Citește si:
Citeste mai mult

Se redeschide Bazinul Grigorescu din Cluj

Bazinul Olimpic Grigorescu (BOG) din Cluj-Napoca va fi din nou funcțional din această săptămână, conform reprezentanților municipalității.  Primăria…
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Total
0
Share