Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza departamentul industrial

Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza departamentul industrial prin recrutarea Anamariei Tihu, specialist cu o experienta de peste 10 ani in vanzari. Anamaria va ocupa pozitia de Senior Consultant si se va ocupa de intermedierea inchirierii de spatii logistice si de depozitare, dar si de dezvoltarea portofoliului de clienti ai companiei.
Anamaria Tihu, Senior Consultant, Industrial Agency – Cushman & Wakefield Echinox: „Dupa 10 ani de vanzari in domeniul logistic, am acceptat oportunitatea de a activa in domeniul consultantei imobiliare si am incredere ca experienta mea de pana acum ma va ajuta sa performez si in noua directie aleasa.”
Anamaria Tihu detine un master in “Sisteme Telematice pentru Transporturi”, la Universitatea Politehnica din Bucuresti si a activat in ultimii 10 ani la compania DHL, ultima pozitie ocupata fiind cea de Account Manager.
La DHL, Anamaria a parcurs toate etapele de dezvoltare si s-a concentrat pe mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti. Printre clientii cu care Anamaria a lucrat, se numara: Aqua Carpatica, Lukoil, Romatsa, Goodyear sau Alka.
Rodica Tarcavu, Partner, Industrial Agency – Cushman & Wakefield Echinox: „Ne bucuram sa ne extindem echipa si sa avem un nou membru cu o experienta vasta in domeniul vanzarilor, pe un segment complementar logisticii. Piata este pe un trend dinamic si consideram oportun sa valorificam acest context pozitiv.”
In ultimele 12 luni, departamentul industrial al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat tranzactii de inchiriere de spatii de depozitare cu o suprafata de 60.000 mp si gestioneaza in prezent negocieri pentru inca aproximativ 50.000 mp.
 
Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania, detinut si operat independent. Echipa de peste 50 de profesionisti si colaboratori ofera o gama completa de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor pe toate segmentele pietei imobiliare, inclusiv pe piata rezidentiala.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Mircea Ursache (ASF): "Investigația ASF asupra Romcab este în derulare"

Articolul următor

S IMMO successfully sells large office buildings in Vienna

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share