IT&C Ultimele stiri

Digi cumpără al doilea cel mai mare operator maghiar pentru 140 milioane euro

Digi, companie telecom intrată în mai anul acesta pe piaţa de capital de la Bucureşti, a cumpărat pentru 140 milioane euro operatorul maghiar Invitel Tavkozlesi, tranzacţie prin care îşi măreşte portofoliul de clienţi cu aproape 0,7 milioane.
Invitel, al doilea operator de pe piaţa din Ungaria, a avut în 2016 o cifră de afaceri de 85 milioane euro şi un profit operaţional (EBITDA) de 23,2 milioane euro. Pachetul de acţiuni a fost cumpărat de la China Central and Eastern Europe Investment.
„Ţinta (n.r – Invitel) face parte din Grupul Invitel şi este unul din operatorii-cheie pe piaţa de tele­comunicaţii maghiară, cu o prezenţă de peste 20 de ani. Ţinta oferă un porto­foliu cuprinzător de servicii clien­ţilor rezidenţiali, precum şi clienţilor de tipul întreprinderilor mici, inclusiv o varie­tate de servicii multimedia şi de divertisment, cum ar fi serviciile de televiziune digitală şi HD interactive, servicii de internet rapid şi servicii de telefonie fixă, oferite prin intermediul reţelelor sale regionale şi este al doilea cel mai mare operator de servicii de telecomunicaţii fixe şi internet fix din Ungaria prin raportare la segmentul de clienţi rezidenţiali şi clienţi de tipul întreprinderilor mici“, se arată în comunicatul Digi.

Related posts

Investiție de 24 milioane de euro la Vălenii de Munte, în noua fabrică a companiei Maspex, care produce Tymbark și Salatini

Papuc Irina

Rusia va avea consulat la Șimleu Silvaniei

Nora Dumitrescu

Enjoy, Transylvania! A jewel of Romania in the heart of Europe

redactia

Leave a Comment