Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Digi cumpără al doilea cel mai mare operator maghiar pentru 140 milioane euro

Digi, companie telecom intrată în mai anul acesta pe piaţa de capital de la Bucureşti, a cumpărat pentru 140 milioane euro operatorul maghiar Invitel Tavkozlesi, tranzacţie prin care îşi măreşte portofoliul de clienţi cu aproape 0,7 milioane.
Invitel, al doilea operator de pe piaţa din Ungaria, a avut în 2016 o cifră de afaceri de 85 milioane euro şi un profit operaţional (EBITDA) de 23,2 milioane euro. Pachetul de acţiuni a fost cumpărat de la China Central and Eastern Europe Investment.
„Ţinta (n.r – Invitel) face parte din Grupul Invitel şi este unul din operatorii-cheie pe piaţa de tele­comunicaţii maghiară, cu o prezenţă de peste 20 de ani. Ţinta oferă un porto­foliu cuprinzător de servicii clien­ţilor rezidenţiali, precum şi clienţilor de tipul întreprinderilor mici, inclusiv o varie­tate de servicii multimedia şi de divertisment, cum ar fi serviciile de televiziune digitală şi HD interactive, servicii de internet rapid şi servicii de telefonie fixă, oferite prin intermediul reţelelor sale regionale şi este al doilea cel mai mare operator de servicii de telecomunicaţii fixe şi internet fix din Ungaria prin raportare la segmentul de clienţi rezidenţiali şi clienţi de tipul întreprinderilor mici“, se arată în comunicatul Digi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Leoni caută peste 900 de oameni pentru fabricile din România

Articolul următor

Ford EcoSport atrage 1.700 noi locuri de munca in Craiova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share