Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fortech caută 50 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca, Oradea şi Iaşi

Dezvoltatorul clujean de software la comandă Fortech, controlat de antreprenorul Călin Văduva, are disponibile în prezent aproximativ 50 de joburi, adresate cu precădere programatorilor cu experienţă în tehnologiile JAVA, .NET, Automation QA, Web Deve­lop­ment şi C/CĂĂ, scrie zf.ro.
75% dintre aceste joburi se adresează birourilor din Cluj, iar 25% sunt pentru centrele regionale din Oradea şi Iaşi. În prezent, echipa Fortech numără peste 600 de angajaţi şi colaboratori, cu diferite arii de expertiză şi grade de senioritate.
Compania dezvoltă soluţii software la comandă, preponderent pentru firme din străinătate care activează în industriile auto, comerţ electronic, telecom, media şi sănătate, iar portofoliul Fortech numără în jur de 140 de clienţi şi parteneri, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.
Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 100,7 mil. lei (22,4 mil. euro), un profit net de 14,5 mil. lei (3,3 mil. euro) având un număr mediu de 550 de angajaţi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cluj-Napoca, în preferințele românilor care vor să se mute în țară

Articolul următor

Ministerul Turismului va susţine şase investiţii în Bistriţa-Năsăud

Citește și:
Citeste mai mult

Zilele Culturii Maghiare la Oradea

Acest sfârșit de săptămână aduce în Piața Unirii și în Cetatea Oradea, o nouă ediție a evenimentului Zilele…
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share