Transilvania Business
Cluj Real Estate Sălaj Ultimele stiri

Cemacon Cluj şi-a majorat capitalul social cu 2,46 milioane lei

Acţionarii producătorului de cărămizi Cemacon Cluj (CEON) au aprobat majorarea capitalului cu 2,46 milioane lei prin ridicarea dreptului de preferinţă al acţionarilor existenţi prin emisiunea a 2,9 milioane de acţiuni noi, cu o valoare nominală de 0,1 lei per titlu şi un preţ de 0,84 lei per acţiune.
Capitalizarea bursieră a producătorului de cărămizi a ajuns la 63,15 milioane lei (13,72 milioane euro), după ce de la începutul acestui an s-au realizat tranzacţii în valoare de 19 milioane lei, ce au antrenat o apreciere de peste 68%.
Cemacon (CEON) s-a plasat pe locul al patrulea în topul celor mai mari aprecieri de pe piaţa de capital bucureşteană, cu un avans de 88%, faţă de o aprecierea de aproximativ 30% a indicelui BET, referinţa pieţei de capital locale.
În acţionariatul Cemacon au intrat recent fraţii Pavăl, fondatorii retailerului de bricolaj Dedeman.
Aceştia deţin aproximativ o treime din companie. De la începutul anului acţiunile CEON au urcat cu aproximativ 74% pe un rulaj de circa 19 milioane de lei.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Aeroportul Cluj a înregistrat, luni, cel mai mare număr de pasageri din istorie – 10.189

Stefana Muresan

IMMOFINANZ, rezultate financiare

Ionut Oprea

Altex a investit 5,3 milioane de euro pentru inaugurarea unui nou concept

Ligia Voro

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More