București Real Estate

E van Wijk, un nou contract de leasing in P3 Bucharest

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport și logistică, pentru o suprafață de 10.180 m² spaţiu de depozitare și 252 m² spațiu de birouri în noul depozit 6 din parcul P3 Bucharest. Spațiul închiriat reprezintă 75% din dimensiunea totală a depozitului.
O echipă de 40 de persoane va avea baza în acest depozit, care va fi utilizat pentru a distribui în medie 15.000 de paleți pe lună. Noul depozit este durabil din punct de vedere ecologic, respectând cele mai înalte standarde internaționale, iar acoperișul folosește panourile solare pentru a reduce costurile operaționale.
“Suntem o companie solidă și dinamică, cu o gamă variată de specializări: transport internațional, transport regional, distribuție, depozitare și servicii cu valoare adăugată. Mottoul nostru este: Livrăm când promitem! Angajamentul nostru față de clienți este evidenţiat de business-ul nostru sustenabil, sigur și foarte flexibil, care oferă cele mai bune soluții provocărilor zilnice ale clienţilor. Prima noastră întâlnire cu P3 a fost de bun augur, deoarece avem aceeași viziune asupra business-ului, suntem la fel de pasionați de depozite și ne dorim un parteneriat pe termen lung pentru dezvoltarea ambelor companii. Astăzi începem un nou drum în această echipă și suntem încrezători că vom fi mult mai puternici împreună și că le vom putea livra clienților noștri tot ce le promitem! Pe lângă inaugurarea acestei noi clădiri, sărbătorim și a 25-a aniversare în România și 10 ani de prezență pe piața din București”, spune Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.
Blake Horsley, Country Head P3 în România, adaugă: “Suntem întotdeauna hotărâți să oferim clienților noștri un serviciu de primă clasă și depunem toate eforturile în acest sens. Faptul că 75% din Depozitul 6 a fost închiriat înainte de finalizarea acestuia arată cât de importantă este abordarea noastră. La P3 credem că un depozit este mai mult decât o clădire, este o casă pentru o afacere și o parte integrantă a succesului său. Logistic E van Wijk este o companie importantă și suntem mândri că ne-au ales ca parteneri”.
Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport și logistică cu filiale în România, Olanda, Ucraina și Polonia. Compania a început în Olanda în 1949, dezvoltându-se în România și, apoi, în Ucraina și Polonia. Grupul E van Wijk dispune de o flotă de peste 350 de camioane, care acoperă principalele piețe din Europa și generează o cifră de afaceri consolidată de peste 80 milioane de Euro. Logistic E van Wijk România are 370 de angajați, 185 de camioane Euro 5 și Euro 6, 20.000 m² de spații de depozitare în București, Cluj-Napoca și Arad, şi certificări ISO 9001, 14001, 22000.
P3 are, în acest moment, un total de 305.000 m² în 11 depozite în parcul P3 Bucharest. Localizat la numai 13 km de centrul orașului, parcul P3 Bucharest este situat pe inelul de centură al orașului, cu acces la toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, la Aeroportul Internațional Henri Coandă (la o distanță de 22 km) și la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest și, de asemenea, plănuieşte să se extindă atât în București, cât și în centrul şi vestul țării.
 
P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică din Europa. Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 182 de depozite de înaltă calitate, care totalizează 3.9 milioane m² de spații în nouă țări, și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane m² care permit dezvoltarea de noi spații.
P3 este un investitor pe termen lung, care achiziționează și dezvoltă proprietăți de o înaltă calitate pentru a le adăuga la portofoliul său în creștere. P3 nu a vândut niciodată o clădire.
Misiunea P3 este de a oferi clienţilor depozitelor noastre o experiență de primă clasă în active de înaltă calitate, aflate în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte ecologice durabile care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale.
P3 este deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

Related posts

Orange anunță o nouă versiune a Business Internet Security Threatmap

Ligia Voro

Atos, client major in Openville

Ionut Oprea

Business (r)Evolution Bucuresti

Ionut Oprea

OTP Bank va deschide un centru regional în cartierul ISHO din Timișoara

Papuc Irina

Rezultate AFI Europa Romania

Ionut Oprea

IKEA își închide de astăzi magazinele fizice și trece pe online

Papuc Irina

Oasis Retail Development se asociează cu grupul austriac Supernova și demarează proiectul Prima Shopping Center Sibiu

redactia

Misys, primul chirias al Orhideea Towers

Great demand for modern industrial spaces accelerates Zacaria’s expansion plans

redactia

DC Communication se alătură echipei Artexim în organizarea Festivalului și Concursului Internațional „George Enescu”

Stefana Muresan

Participare gratuita evenimente BusinessMark – HR, Real Estate, CFO, Supply Chain

Ionut Oprea

BusinessMark aniversează 5 ani de la organizarea primului eveniment B2B

Ionut Oprea

GPeC SUMMIT își anunță startul

Ligia Voro

HIpark – 39 mil. euro, proiect mixt de birouri & rezidențial în Iași

Ionut Oprea

Brașov: Biroul de proiectare Dico&Țigănaș va crea conceptul pentru Sala polivalentă

Stefana Muresan

Smart City Industry Awards, dominate de administrațiile și companiile din Transilvania

redactia

World Class, primul chirias in AFI Tech Park

Ionut Oprea

Operatorii de co-working, ȋn topul celor mai mari chiriaşi noi

Stefana Muresan

AFI Europe – autorizație de construcție pentru AFI City, primul proiect rezidențial din România al companiei

Ionut Oprea

ABSL invites you to Timișoara Business Mixer 2019 on October 16th

Ionut Oprea

Vorbim despre viitorul din câmpul muncii la Tomorrow@Work

Stefana Muresan

IMMOFINANZ, contracte noi in Bucuresti

Ionut Oprea

Primul heliport medical din București a devenit funcțional: investiție de 1 milion de euro

Papuc Irina

Vasile Iosif – FMC: 300 de milioane de dolari pentru o moleculă

Ligia Voro

Leave a Comment