București Real Estate

E van Wijk, un nou contract de leasing in P3 Bucharest

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport și logistică, pentru o suprafață de 10.180 m² spaţiu de depozitare și 252 m² spațiu de birouri în noul depozit 6 din parcul P3 Bucharest. Spațiul închiriat reprezintă 75% din dimensiunea totală a depozitului.
O echipă de 40 de persoane va avea baza în acest depozit, care va fi utilizat pentru a distribui în medie 15.000 de paleți pe lună. Noul depozit este durabil din punct de vedere ecologic, respectând cele mai înalte standarde internaționale, iar acoperișul folosește panourile solare pentru a reduce costurile operaționale.
“Suntem o companie solidă și dinamică, cu o gamă variată de specializări: transport internațional, transport regional, distribuție, depozitare și servicii cu valoare adăugată. Mottoul nostru este: Livrăm când promitem! Angajamentul nostru față de clienți este evidenţiat de business-ul nostru sustenabil, sigur și foarte flexibil, care oferă cele mai bune soluții provocărilor zilnice ale clienţilor. Prima noastră întâlnire cu P3 a fost de bun augur, deoarece avem aceeași viziune asupra business-ului, suntem la fel de pasionați de depozite și ne dorim un parteneriat pe termen lung pentru dezvoltarea ambelor companii. Astăzi începem un nou drum în această echipă și suntem încrezători că vom fi mult mai puternici împreună și că le vom putea livra clienților noștri tot ce le promitem! Pe lângă inaugurarea acestei noi clădiri, sărbătorim și a 25-a aniversare în România și 10 ani de prezență pe piața din București”, spune Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.
Blake Horsley, Country Head P3 în România, adaugă: “Suntem întotdeauna hotărâți să oferim clienților noștri un serviciu de primă clasă și depunem toate eforturile în acest sens. Faptul că 75% din Depozitul 6 a fost închiriat înainte de finalizarea acestuia arată cât de importantă este abordarea noastră. La P3 credem că un depozit este mai mult decât o clădire, este o casă pentru o afacere și o parte integrantă a succesului său. Logistic E van Wijk este o companie importantă și suntem mândri că ne-au ales ca parteneri”.
Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport și logistică cu filiale în România, Olanda, Ucraina și Polonia. Compania a început în Olanda în 1949, dezvoltându-se în România și, apoi, în Ucraina și Polonia. Grupul E van Wijk dispune de o flotă de peste 350 de camioane, care acoperă principalele piețe din Europa și generează o cifră de afaceri consolidată de peste 80 milioane de Euro. Logistic E van Wijk România are 370 de angajați, 185 de camioane Euro 5 și Euro 6, 20.000 m² de spații de depozitare în București, Cluj-Napoca și Arad, şi certificări ISO 9001, 14001, 22000.
P3 are, în acest moment, un total de 305.000 m² în 11 depozite în parcul P3 Bucharest. Localizat la numai 13 km de centrul orașului, parcul P3 Bucharest este situat pe inelul de centură al orașului, cu acces la toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, la Aeroportul Internațional Henri Coandă (la o distanță de 22 km) și la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest și, de asemenea, plănuieşte să se extindă atât în București, cât și în centrul şi vestul țării.
 
P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică din Europa. Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 182 de depozite de înaltă calitate, care totalizează 3.9 milioane m² de spații în nouă țări, și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane m² care permit dezvoltarea de noi spații.
P3 este un investitor pe termen lung, care achiziționează și dezvoltă proprietăți de o înaltă calitate pentru a le adăuga la portofoliul său în creștere. P3 nu a vândut niciodată o clădire.
Misiunea P3 este de a oferi clienţilor depozitelor noastre o experiență de primă clasă în active de înaltă calitate, aflate în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte ecologice durabile care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale.
P3 este deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

Related posts

NRCC Bulgaria School Trip – Veliko Târnovo

Ionut Oprea

Coresi Business Park, certificat BREEAM Very Good

Prima ediție a Made in Romania s-a încheiat. Transilvania și Banat reprezentate la vârf

Ligia Voro

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

WHY “ROMANIA’S REAL ESTATE YEARBOOK 2020?”

Ionut Oprea

Baumit, cu fabrică în Teiuș, profit dublu, înregistrat anul trecut

Stefana Muresan

West Side Park, cel mai nou proiect rezidențial verde al Clujului

Ionel Albu

Situația IMM-urilor si a fondurilor europene

Ionut Oprea

Arhitecții și facility managerii români au sărbătorit împreună World FM Day 2018

Stefana Muresan

O nouă campanie anticontrabandă și o nouă donație pentru echipele canine

Ligia Voro

UNSAR: Companiile de asigurări din România plătesc despăgubiri de 3 milioane de euro pe zi

Papuc Irina

P3 SE MUTĂ ÎN CHARLES DE GAULLE PLAZA

Stefana Muresan

Tibbett Logistics opens 15th warehouse in Romania

Ionut Oprea

Platforma Bright Spaces, dedicată domeniului property tech, primește finanțare de 185.000 de Euro pentru dezvoltare și implementare

Papuc Irina

Marian Pîrvu, noul director general al Depaco, companie a Grupului TeraPlast

redactia

Creștere accelerată a prețurilor apartamentelor în primul semestru – Cluj, Iași și Timișoara în topul scumpirilor

Stefana Muresan

Piața imobiliară din Cluj-Napoca, creștere de 8% în 2018. Vezi detalii despre tranzacții

Ligia Voro

Primii 5 investitori aduc 6 mil. euro

Transilvania Business

Endava vinde divizia fintech

Ligia Voro

Lâna prelucrată în Bistrița și Sighet, folosită la izolarea termică a locuințelor

redactia

Rebels and Rulers: Conferința românească de business și branding cu răsunet internațional

Ligia Voro

Alexandra Stoica: “Conceptul de work & living este în vogă la Cluj”

Stefana Muresan

CTP investește în facilitățile și infrastructura din CTPark Bucharest West

Stefana Muresan

Brisk Group – the new strong player in the project and cost management services arena

redactia

Leave a Comment