Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

21,8 mil. lei pentru al doilea terminal la Aeroportul Internaţional Oradea

Consiliul Judeţean Bihor a semnat marţi contractul pentru proiectarea şi execuţia terminalului II al Aeroportului Internaţional Oradea cu o asociere de firme.
Câştigătoarea licitaţiei este asocierea UTI Grup SA şi Eldiclau SRL, care va putea începe execuţia proiectului, după depunerea garanţiei, având ca termen de finalizare 12 luni. Suma la care s-a adjudecat lucrarea este de 21.796.261 lei, valoarea estimată fiind de 22.251.020 lei.
Potrivit autorităţilor judeţene, decontarea lucrărilor se va face după un grafic de eşalonare. Pentru anul în curs a fost alocată suma de 10.000.000 lei din care 8.000.000 lei fonduri guvernamentale. Cota proprie este acoperită dintr-un credit pe care îl va contracta Aeroportul Internaţional Oradea.
Conform proiectului “Construire, extindere şi modernizare terminale de pasageri la Aeroportul Oradea”, urmează să se construiască o clădire cu suprafaţa de 2.925 mp, capabilă să găzduiască aproximativ 600 de pasageri în acelaşi timp. Contractul presupune şi amenajarea terminalului vechi care va prelua doar pasagerii care se vor îmbarca pentru cursele internaţionale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Depozitarul Central distribuie dividende pentru acționarii Romgaz începând de miercuri

Articolul următor

E van Wijk, un nou contract de leasing in P3 Bucharest

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share