Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cesiro din Sighişoara, cu afaceri de 9 mil. euro în S1, țintește piețele din Brazilia, Ar­gen­tina şi Ucraina

Producătorul de articole din fa­ianţă pentru menaj Cesiro din Sighi­şoara, judeţul Mureş, a realizat în pri­mul semestru o cifră de afaceri de 9 mil. euro, mizând până la fi­nalul lui 2017 pe afaceri totale de 18 mil. euro.
Compania a ajuns în prezent să exporte 85% din producţia fabricii din Si­ghi­şoara. Compania produce lunar 4,5 mi­lioa­ne articole pentru clienţi din An­glia, Austria, Bulgaria, Cehia, Esto­nia, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ita­lia, Olanda, Polonia, Serbia, Spania şi Unga­ria, dar şi pentru piaţa internă, po­trivit site-ului Cesiro.
„Clienţi noi nu avem momentan, lucrăm cu aceiaşi aproxima­tiv 60 de clienţi din 30 de ţări, însă sperăm ca până la finalul anului să pu­tem demara colaborări noi în Brazilia, Ar­gen­tina şi Ucraina. Capacita­tea de pro­ducţie va rămâne aceeaşi ca în 2016, ne­putând creşte din cauza lipsei de per­sonal“, a declarat pentru ZF Transil­va­nia Dan David, commercial manager la Cesiro.
Compania produce în principal farfurii, platouri, ceşti şi boluri, dar şi ceainice, cafetiere, vaze, ghivece sau coşuri de fructe, produsele Cesiro fiind prezente în cele mai multe dintre hipermarketurile şi supermarketurile din Europa.
La nivel local, produsele Cesiro sunt distribuite prin compania Cesiro House All către principalele lanţuri de supermarketuri, dar şi către clienţii mai mici tradiţionali, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.
Compania lucrează la 85% din capacitatea totală de producţie, similar cu anii 2016 şi 2015, potrivit unor informaţii anterioare.
Sursa foto: facebook.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brașov: Bilka și-a crescut afacerile cu peste 50% în primul semestru

Articolul următor

Continental Sibiu are un nou director general

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share