Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liderul global eBay, în premieră la TeCOMM Cluj

Liderul global în comerț online, eBay, vine în premieră la TeCOMM eCommerce Conference&Expo, care va avea loc la Cluj Napoca în 24-25 octombrie.
Samuel Laurinkari, Head of EU Affairs în cadrul eBay, transmite în cadrul evenimentului de eCommerce principalele modele comerciale ale secolului 21 și modalitățile prin care magazinele online devin relevante la nivel global, anunță observator.tv.
În 2016, eBay a fost clasificată ca fiind una dintre cele mai mari companii de comerț electronic din Statele Unite cu peste $31 miliarde în 2016 și cea mai vizitată platformă în comerțul electronic din Statele Unite, potrivit statistica.com. În al doilea trimestru din 2017, eBay a înregistrat peste 171 milioane de utilizatori activi.
„93% dintre companiile mici prezente pe eBay Marketplace sunt implicate în export, 80% exportă în peste 4 țări, iar 40% dintre acestea exportă pe mai mult de 4 continente. […]. Prin tehnologie, poți ajunge relevant în regiunea ta încă din prima zi, poți crea oportunități și crește piața până devii lider global”, a declarat Samuel Laurinkari.
Trendurile la nivel global marșează în direcția personalizării: de la produse custom-fit la experiențe de cumpărare care atrag utilizatorul pe site și îl rețin ca într-un ecosistem. Tematica noii ediții TeCOMM este Haute Couture eCommerce și propune o abordare dincolo de banal cu accent pe detalii, experiențe de cumpărare adaptate consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformei de eCommerce sau găsirea echilibrului între așteptări și rezultat.
Noutățile în comerțul electronic vor fi prezentate încadrul TeCOMM de lideri renumiți care prin inovațiile lor au educat și dezvoltat industria de eCommerce. Carlo Terreni (General Director, Netcomm Suisse), Manuel da Costa (Fondator, Effective Experiments), Ovidiu Joița (CEO,iAgency), Antonio Eram (CEO&Fondator Netopia) sau Attila Birtha (Fondator,Proclick) sunt printre primii speakeri confirmați pentru noua ediție.
TeCOMM eCommerce Conference&Expo are loc între 24-25 octombrie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca și reunește peste 350 proprietari ai magazinelor online și profesioniști din industrie. Înscrierile continuă pe site-ul oficial: www.cluj.tecomm.ro. Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C din România.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Acţiunile ARO-Palace vor intra luni la tranzacţionare

Articolul următor

Apulum Alba Iulia, producție la turație maximă

Citește și:
Citeste mai mult

VGP enters the Budapest market

VGP, a pan-European provider of high-quality logistics and semi-industrial real estate, enters the Budapest market by purchasing a…
Citeste mai mult

Clujul și-a făcut fond de inovare

Clusterul de Educație C-Edu, Fundația Botnar și Primăria Cluj-Napoca au operaționalizat Fondul de Inovare și Experiment (FIX) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share