Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Acţiunile ARO-Palace vor intra luni la tranzacţionare

Acţiunile companiei ARO-Palace, simbol bursier ARO, vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO în data de 31 iulie 2017, se arată într-o informare publicată pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Conform sursei citate, compania ARO-Palace deţine hotelul de cinci stele Aro Palace din Braşov, unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din afara Bucureştiului. Aceasta administrează mai mult de 1.200 de locuri de cazare în Braşov, deţinând şi hotelurile Capitol, Coroana, Postavaru sau Aro Sport, şi operează mai multe restaurante.
‘Firma a încheiat anul 2016 cu afaceri nete de 25,78 milioane de lei, venituri din exploatare de 29,1 milioane de lei şi un profit net de peste 527.000 de lei. Acţionarul majoritar al ARO-Palace este SIF Transilvania care deţine un pachet de 85,74% din acţiuni. Un alt acţionar important este SIF Muntenia cu 10,37% din acţiuni’,menţionează sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transelectrica, lucrări de modernizare a stației de transformare Tihău, investiții de aproape 10 milioane de lei

Articolul următor

Liderul global eBay, în premieră la TeCOMM Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Istvan Vakar, a primit vizita noul ambasador al Mexicului în România, Amparo Erendira Anguiano Rodriguez.
Citeste mai mult

Mexicul vrea transfer de know-how la Cluj

Oportunitățile de investiții în județ le-au fost prezentate unei delegații din statul nord-american. Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share