Brașov Finante-banci Ultimele stiri

Acţiunile ARO-Palace vor intra luni la tranzacţionare

Acţiunile companiei ARO-Palace, simbol bursier ARO, vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO în data de 31 iulie 2017, se arată într-o informare publicată pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Conform sursei citate, compania ARO-Palace deţine hotelul de cinci stele Aro Palace din Braşov, unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din afara Bucureştiului. Aceasta administrează mai mult de 1.200 de locuri de cazare în Braşov, deţinând şi hotelurile Capitol, Coroana, Postavaru sau Aro Sport, şi operează mai multe restaurante.
‘Firma a încheiat anul 2016 cu afaceri nete de 25,78 milioane de lei, venituri din exploatare de 29,1 milioane de lei şi un profit net de peste 527.000 de lei. Acţionarul majoritar al ARO-Palace este SIF Transilvania care deţine un pachet de 85,74% din acţiuni. Un alt acţionar important este SIF Muntenia cu 10,37% din acţiuni’,menţionează sursa citată.

Related posts

Piața de spații industriale din România ar putea simți efecte semnificative în urma unui Brexit dur

Papuc Irina

BNR lansează monede din aur și alamă pentru colecționare și va pune în circulație o monedă cu tema Desăvârșirea Marii Uniri – Regina Maria

Papuc Irina

Camerele agricole din Ungaria, replicate în România

Nora Dumitrescu

Leave a Comment