Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optim Project Management asista Mulberry Development in construirea proiectului sau rezidential, ISHO Living

Mulberry Development, compania infiintata de Ovidiu Sandor, a desemnat recent Optim Project Management in rolul de Construction Manager pentru proiectul rezidential ISHO Living, parte a dezvoltarii mixte pe care o construieste in centrul orasului Timisoara, pe malul raului Bega. Optim PM va oferi, de asemenea, servicii de Cost Management, Monitorizare SSM, Dirigentie de Santier si Asistenta Tehnica in vanzari.
Proiectul, care urmeaza sa obtina autorizatia de construire, va cuprinde sase blocuri de apartamente cu 1.200 apartamente, 2.100 locuri de parcare, un parc si spatii verzi de 7.500 mp. Prima faza, constand in doua cladiri, se preconizeaza a fi livrata in trimestrul 3 din 2018. Intregul proiect va aduce, de asemenea, imbunatatiri ale infrastructurii construind un nou pod peste raul Bega, avand o arhitectura impresionanta si o solutie coerenta pentru imbunatatirea traficului.
Acest nou proiect confirma revenirea unor investitori importanti in sectorul rezidential, sector ce continua sa creasca in portofoliul Optim PM.
ISHO aduce laolalta numeroase functii diferite pe care le poate oferi numai o dezvoltare imobiliara cu adevarat multifunctionala. Este un cartier nou, cu o vizibilitate excelenta si un stil de viata modern. ISHO cuprinde o zona rezidentiala cu 1.200 de apartamente moderne, birouri inteligente, un hotel de clasa mondiala, servicii de prima clasa, precum si o gama larga de facilitati culturale si sportive la o distanta mica fata de centrul orasului Timisoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Germanii de la in-tech mai angajează 220 de oameni la Braşov anul viitor

Articolul următor

Carbochim, profit net de 400.792 lei în primul semestru

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share