Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Germanii de la in-tech mai angajează 220 de oameni la Braşov anul viitor

Compania germană de inginerie in-tech, care și-a deschis la Brașov o filială, a anunțat că până la finele anului își dorește să ajungă la un număr de 80 de angajați, urmând ca în al doilea trimestru al anului viitor să fie create încă 220 de locuri de muncă, a anunțat compania potrivit presei germane.
Clienții In-tech sunt doar din Germania, iar în alegerea locației din România, Brașovul a câștigat în fața altor competitori (precum Timișoara, Cluj sau București), deoarece are o legătură strânsă cu mediul economic german, o serie de companii din industria automotive având filiale la Brașov. Unii dintre cei mai mari clienți ai grupului sunt BMW, Continental sau Siemens, precizează bizbrasov.ro.
Fiind o companie furnizoare de servicii, inginerii In-tech testează orice funcție electronică a unui autovehicul, oferind producătorilor şi furnizorilor de sisteme un portofoliu de servicii cuprinzător atât pentru industria automotive, cât și inginerilor din domeniile construcţiilor de maşini şi sistemelor de trafic. De asemenea, dezvoltatorii software ai companiei pregătesc kiturile de testare pentru componentele electronice.
in-tech va continua în următoarea perioadă dezvoltarea echipei de la Brașov și va angaja experți în ingineria electronică, dar și dezvoltatori software. În ceea ce privește noii angajați, fiecare dintre aceștia vor începe cu o perioadă de training, ca de altfel fiecare salariat care a ales să se alăture echipei companiei.
Compania germană „in-tech” a trezit interesul chinezilor de la BDStar, un important furnizor hardware și aplicații industriale pentru navigație prin satelit și de poziționare. Chinezii au achiziționat 50% din acțiunile companiei germane.
in-tech este o companie inovativă din domeniul ingineriei, cu accent pe electronică şi software. Ca specialist pentru digitalizare şi dezvoltare, compania oferă producătorilor şi furnizorilor de sisteme un portofoliu de servicii pentru domeniile industrie automobilistică, construcţii de maşini şi sisteme de trafic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Litens Automotive deschide în Timiș a doua fabrică de producție din Europa

Articolul următor

Optim Project Management asista Mulberry Development in construirea proiectului sau rezidential, ISHO Living

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share