Auto Timiș Ultimele stiri

Litens Automotive deschide în Timiș a doua fabrică de producție din Europa

La începutul acestui an, Litens Automotive Group a demarat construcția unei noi unități de producție în România, urmând ca aceasta să devină operațională din toamnă. Locația din Timiș reprezintă cea mai nouă fabrică de producție din grup și va susține angajamentul companiei de a livra produse de înaltă calitate clienților din întreaga lume.
Fabrica din Giarmata, Timiș, cu o suprafață de 7500 mp, va avea inițial 30 de angajați, numărul acestora urmând să crească la aproximativ 250, până în anul 2019, potrivit ziuadevest.ro.
“Pentru 2018 – 2019, avem deja prevăzute pentru fabrica din Timiș proiecte noi ale producătorilor de echipamente originale (OEM), crescând astfel treptat și numărul angajaților” spune Ovidiu Ambruș, Plant Manager Litens Automotive Eastern Europe, pentru sursa citată.
Litens produce componente ale sistemului de transmitere a puterii care îmbunătățesc eficiența sistemului și oferă reduceri concrete ale consumului de combustibil/ emisiilor de noxe. „Litens este recunoscută la nivel mondial ca un angajator care promovează valori solide cum ar fi inovația, multiculturalismul și grija față de mediu. De asemenea, compania susține orientarea către client, gândirea creativa și colaborarea, oferind tuturor angajaților săi oportunități de carieră pe termen lung.” spune Ambruș.
În procesele de producție din noua fabrică, Litens va utiliza echipamente automatizate și semiautomatizate, pentru optimizarea procesului și eficientizarea livrărilor.
Cu peste 2000 de angajați în întreaga lume, Litens furnizează soluții și tehnologii pentru sisteme de gestionare a transmisiei pe curea, sisteme de propulsie hibridă, sisteme de gestionare a temperaturii si gestionare a vibrațiilor torsionale. Pe lângă noua fabrică din România, Litens activează în prezent în Canada, Germania, Brazilia, China, Japonia, India, Anglia, Franța, Italia și Coreea de Sud.

Related posts

Ministerul Agriculturii vrea să legifereze Legea Laptelui ”pentru a scoate falsurile de pe piață”

redactia

Oferta TAROM pentru sărbătorile de iarnă: bilete de la 119 euro dus-întors pentru destinații externe

Papuc Irina

GIC a finalizat acordul de achizitie a P3

Ionut Oprea

Leave a Comment