Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electrogrup Cluj, proiecte de 50 mil. euro în Germania şi Polonia

Electrogrup din Cluj, un busi­ness antreprenorial de 92 de milioane de euro controlat de Teofil şi Simion Mureşan, lucrează în prezent la două proiecte în Germania şi Polo­nia, evaluate la aproxi­mativ 50 de milioane de euro, precum şi la proiecte de retehno­lo­gizare a infra­struc­turii ener­getice şi de infra­structură tele­com în Belgia, scrie zf.ro.
Electrogrupeste o companie specializată în livrarea de proiecte la cheie pentru sectoarele energiei şi telecomu­ni­caţiilor.
Grupul Electrogrup are în total 700 de angajaţi şi cuprinde firmele Electrogrup, Direct One, Nova Power & Gas, Wesee şi Netcity, cu activitate în domeniul cons­truc­ţiilor de infra­struc­tură energetică, ci­vilă şi teleco­muni­caţii, fur­nizare ener­gie elec­trică şi gaze na­turale, închi­riere fibră optică.
Întregul grup de com­panii controlat de fraţii Teofil şi Simion Mureşan a avut anul trecut afaceri de aproape 92 de milioane de euro şi EBITDA de 17,5 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Accizele la benzină şi motorină cresc. Vezi toate măsurile cuprinse în Proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea Codului Fiscal

Articolul următor

Monica Bârlădeanu vine la The Woman After 5pm! Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share