Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Monica Bârlădeanu vine la The Woman After 5pm! Oradea

Monica Bârlădeanu vine la The Woman After 5pm, primul eveniment conex al Conferinței de Leadership Feminin The Woman care are loc la Oradea, pe 28 septembrie, într-o locație exclusivistă, Armonia Venue.
Speakeri și ambasadori de renume
The Woman after 5pm! aduce publicului din Oradea speakeri de top, femei antreprenor de succes și ambasadori The Woman. Monica Bârlădeanu, actriță și antreprenoare a lansat în 2012 o casă de producție în Los Angeles care are 23 de proiecte pe care le regizează și produce. În 2013, și-a construit în propriul garaj un atelier de creație și din spirit absolut autodidact, a învățat să sculpteze în ceară și apoi în argint. Acesta a fost începutul unui nou business adiacent, o linie de bijuterii intitulată Mooncast, pe care le-a construit de la zero și pe care le-a gândit singură: de la piese, website, identitate sau distribuție.
Mirela Bucovicean, fondator Molecule F și ambasador The Woman, vine alături de femeile antreprenor din Oradea să împărtășească molecula succesului. Nume de referință în industria fashion și nu numai, Mirela este antreprenorul multivalent care a excelat în fiecare domeniu care i-a ieșit în cale. Cu un simț acut pentru calitate și succes, a dezvoltat un brand care vorbește de la sine despre design-ul românesc: Moledule F.
Conceptul The Woman
Peste 3000 de femei lider fac parte deja din comunitatea The Woman. 6 ani de evenimente dedicate antreprenoriatului și leadership-ului feminin, au făcut din Conferința de Leadership Feminin, evenimentul de referință din industrie. Zeci de speakeri internaționali și naționali care au ceva de spus au inspirat femeile prezente în sală, sub umbrela unui scop comun: să dezvolte mediul de afaceri, să educe și să instinge la schimbarea societății de astăzi și de mâine.
Scopul principal al evenimentului este oferirea experinței The Woman femeilor antreprenor, prin intermediul unui concept inedit, afterwork, într-un cadru informal care favorizează împărtășirea poveștilor de succes, networking-ul, oportunitățile business și voia bună, toate după ora 5pm.
Tematica ediției
Dincolo de clișeele impuse de mediul de afaceri, femeia modernă este orientată spre dezvoltarea profesională a sa și a celor din jurul său. Un exemplu de comportament în comunitatea din care face parte și un promotor al educației continue.
Continuând tradiția Conferinței de Leadership Feminin The Woman de la Cluj-Napoca, creștem și dezvoltăm comunitatea din Oradea prin același scop „Educația, puterea care schimbă lumea!” este tematica cu care mergem la Oradea la The Woman after 5pm!.
Detalii eveniment
The Woman after 5pm! are loc în data de 28 septembrie, la Armonia Venue, cea mai nouă locație de evenimente din Oradea. Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului fără costuri suplimentare: http://bit.ly/2tZl6X2
Companiile care au înțeles importanța educației și se implică în comunitate sunt:
Parteneri: Armonia Venue
Parteneri Media: Transilvania Business, Jurnalul de afaceri, Mujer, Fashion8, Antreprenor in România, Bihor Online, Info Oradea, Jurnal Bihorean, Bihari, Bihon, Erdon, The Woman Magazine, Ghid Local Oradea, Zile și Nopți Oradea, Iulia Andrei, Beatrice Szuhai, Catchy.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Electrogrup Cluj, proiecte de 50 mil. euro în Germania şi Polonia

Articolul următor

Farmacist de 27 de ani din Alba Iulia face concurenţă marilor companii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share