Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ultimele spații disponibile la Agromalim 2017

Nu ratați șansa de a vă întâlni cu cel puțin 16.000 de potențiali clienți, fermieri sau viitori fermieri care vor vizita și anul acesta târgul de la Arad. Firmele interesate să își prezinte oferta de produse și servicii la ediția din acest an sunt invitate să contacteze organizatorii evenimentului. Complexul Expo Arad este ocupat la acest moment în proporție de 95 %, doar cateva spații mai sunt disponibile.
Eveniment de referință pentru agricultura României
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va organiza în perioada 7 – 10 septembrie 2017, la complexul Expo Arad, a XXVIII-a ediție a evenimentului internațional AGROMALIM. Edițiile precedente au întărit statutul de cel mai important eveniment din domeniul agriculturii, industriei alimentare și ambalajelor din vestul României.
Jucătorii importanți de pe piața de mașini și utilaje agricole participă la Agromalim 2017
Oferta de tractoare, mașini și utilaje agricole va fi și în acest an unul din punctele forte la Agromalim. Firmele importatoare ale celor mai renumite branduri mondiale și producători din România și-au confirmat și în acest an prezența la Expo Arad.
Suprafețele pe care va fi expusă tehnică agricolă vor crește cu 10 % față de 2016.
Vor mai fi expuse inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.
Excelența în Zootehnie, Agromalim 2017 – Parteneriate în beneficiul fermierilor
Secțiunea de prezentare a taurinelor va fi realizată în parteneriat cu Asociația Crescătorilor de Vaci „Bălţată Românească” Tip Simmental, asociație conducătoare de Registru Genealogic pentru rasele Bălțată Românescă și Montbeliarde, fiind prezente la eveniment și asociațiile acreditate pentru RG la rasele Holstein, Bruna, Angus, dar și alte rase.
Sectorul de ovine este organizat în parteneriat ACO ,,PĂSTORUL CRIȘANA” Arad, asociație conducătoare a Registrului Genealogic al rasei Țurcana și cu ACOC,,MIORIȚA” Chișineu Criș, conducătoare a Registrului Genealogic al raselor Țigaie și Merinos Transilvănean. Vor fi expuse aproximativ 200 de animale cu valoare genetică ridicată, ovine și caprine din diverse rase și varietăți. Cu sprijinul cadrelor didactice de la USAMVB Timișoara vor fi expuse comparativ avantajele fiecăreia, vor fi prezentate sisteme de creștere și bunăstare a ovinelor.
În cadrul Agromalim, vor fi prezentate și alte specii de animale: cabaline, suine, caprine, animale de hobby.
Demonstrații în câmp Agromalim 2017
Și la ediția din acest an, în parteneriat cu USAMVB Timișoara și cu sprijinul Stațiunii de Cercetare – Dezvoltare pentru Creșterea Bovinelor Arad, în zilele de joi, vineri și sâmbătă vizitatorii vor putea asista la lucrări agricole de prelucrare a solului cu tehnologii convenționale, minim de lucrări și semănat direct.
Partenerii Agromalim 2017:
USAMVB Rgele Mihai I al României din Timișoara
Asociația Crescătorilor de Vaci „Bălţată Românească” Tip Simmental
Agenția Națională de Zootehnie
Oficiul Județean de Zootehnie Arad
Asociația Crescătorilor de Ovine ,,PĂSTORUL CRIȘANA” Arad
Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine ,,MIORIȚA” Chișineu Criș
Asociația Crescătorilor de Animale Arad
Va așteptăm la Agromalim 2017, 7-10 septembrie, la Expo Arad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bitdifender inchiriaza 9.267 mp in Orhideea Towers

Articolul următor

Business rEvolution: Cum contribuie digitalizarea la dezvoltarea afacerilor.

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share