București Real Estate

Bitdifender inchiriaza 9.267 mp in Orhideea Towers

Bitdefender, companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, închiriază 9.267 de metri pătrați in Orhideea Towers pentru un termen minim de 5 ani, aducând rata de pre-închiriere a proiectului la 65%. Dezvoltată de CA IMMO și însumând 37.000 mp închiriabili, această clădire de clasă A, certificată LEED GOLD, va acomoda sediul central al Bitdefender începând cu prima jumătate a anului 2018, atunci cand va fi finalizată. Valoarea totală a investitiei este de 75 milioane euro.
 
“Suntem încântați sa aducem în portofoliul nostru un client nou, Bitdefender. Dezvoltarea proiectului Orhideea Towers ne permite completarea bazei noastre de clienti premium și, în acelasi timp, satisface planurile de expansiune ale companiilor din România cu cea mai accelerată rată de crestere, asa cum este Bitdefender, multe dintre acestea fiind parteneri de lunga durată. Cu acest proiect, ne consolidăm pozitia locală, adăugând o nouă clădire de clasă A portofoliului actual din Bucuresti, închiriat aproape în totalitate”,  a declarat Frank Nickel, Chief Executive Officer în cadrul CA IMMO.
 
Începând din Mai 2018, compania românească  de securitate informatică, Bitdefender, îsi va muta echipele globale din locația anterioară, DV24Offices, în etajele 9, 10, 11 si 12 ale clădirii Orhideea Towers.  În ansamblu, mai mult de 900 de angajați Bitdefender vor lucra în noul sediu global.
 
“Înconjurată de universitățile tehnice, campusul studențesc și la mică distanță fată de centrul orașului, această nouă clădire ne va asigura o multitudine de avantaje, cel mai important fiind contactul strâns cu talentele noii generații, absolvenți ai Universității Politehnice București”, a explicat Bogdan Irina, Chief Operating Officer in cadrul Bitdefender. “Oamenii sunt activul nostru numărul unu, deoarece tot ce are legătură cu securitatea cibernetică se genereaza din inteligența, continua cercetare și creativitatea acestora”, adaugă Irina.
 
Contractul de închiriere va dura minim 5 ani cu posibilitatea de extindere, fiind intermediat de compania imobiliară Cushman Wakefield Echinox. Bitdefender este al doilea chirias ancoră care isi relochează operatiunile globale in Orhideea Towers, alături de Misys, o companie internațională specializată în dezvoltarea de software financiar.
 
Situată in zona de centru–vest a Bucureștiului, Orhideea Towers beneficiază de un acces facil și diversificat (auto, metrou, tramvai, etc.), dar și de o excelentă vizibilitate.
Orhideea Towers este dezvoltată în conformitate cu înaltele standarde de calitate ale portofoliului imobiliar al CA IMMO, din punct de vedere al design-ului, specificațiilor tehnice și criteriilor de sustenabilitate; proiectul va fi certificat LEED Gold. În acest sens, CA IMMO detine un istoric semnificativ și o bogată experientă în calitate de dezvoltator de clădiri premium.
Construcția a început cu lucrările de fundații speciale în Octombrie 2015, având data de livrare prevazută în prima jumătate a anului 2018. Cele două turnuri ale clădirii, dispuse sub forma literei H, sunt conectate prin intermediul unei punți cu suprafete vitrate.
Cele două turnuri vor avea 13 (P+12), respectiv 17 (P+16) etaje supraterane, cu suprafețe ample de până la 2.700 de metri pătrați per etaj și două etaje subterane. Clădirea va dispune de 406 de locuri de parcare, precum și spații de depozitare pentru biciclete, cu dușuri și vestiare pentru bicicliști.
 
Orhideea Towers este amplasată la intersecția Bulevardului Splaiul Independenței cu Șoseaua Orhideelor, în apropiere de Podul Basarab, care oferă o conexiune directă cu Piața Victoriei.
CA IMMO este specializat în deținerea și dezvoltarea de spații de birouri în orașele capitală din Europa Centrală. Compania a fost fondată în anul 1987, iar în prezent este activă pe piețele din Austria, Germania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia și România. CA IMMO este listat la Bursa de Valori din Viena sub indexul ATX și deține un portofoliu în valoare de 3,9 miliarde de euro. În România, CA IMMO este prezent din anul 2001 și deține un portofoliu de cinci clădiri de birouri: Opera Center 1 și 2, Riverplace, Europe House și Bucharest Business Park, care totalizează o suprafață închiriabilă de aproximativ 105.800 de metri pătrați, avand o valoare de 259 de milioane de euro si o rată de ocupare de 93%, conform evaluării publice la data de 31 martie 2017.
Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Încă din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii recunoscute la nivel internațional destinate securității pentru piața rezidențială și corporații și a devenit un furnizor de încredere pentru protecția terminalelor și infrastructurilor hibride. Activitățile de cercetare și dezvoltare derulate în ultimii 15 ani și parteneriatele strategice permit Bitdefender să ofere clienților săi soluții de securitate solide și de încredere.

Related posts

Primul showroom COS din vestul țării se deschide la Timișoara în cartierul ISHO

redactia

Amadeus și Visa CyberSource își unesc forțele pentru a combate fraudele în industria de călătorii

Ligia Voro

Cluj-Napoca poate sa fie orasul ideal intre Bucuresti si Budapesta

Transilvania Business

AMAALA AND OCEANOSCIENTIFIC STEER ENVIRONMENTAL RESEARCH SAILING EXPEDITION

Ionut Oprea

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

S IMMO AG: Strong first quarter of 2017

Ionut Oprea

Pandemia COVID-19 impulsionează dezvoltarea comerțului online: Retailerii de Electro-IT și Home&Deco și-ar putea extinde cu peste 50% spațiile logistice

Papuc Irina

Ecosistemul pentru start-up-uri La French Tech România a fost lansat

Ligia Voro

P3 începe construcția unei clădiri multifuncționale, o premieră

Ligia Voro

Zalăul a ajuns în topul retailului din România

Nora Dumitrescu

Belgian Week 2018: networking & new projects

Ionut Oprea

IATA: Solidarity Airport is a strategic project. Airline consultation will start in July

Stefana Muresan

Claudia Tudor, Executive Director The Concept: “Am învățat că totul este despre client”

Ionut Oprea

B | Clinica Medicover in Liberty Technology Park

BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SE MUTA IN ORHIDEEA TOWERS

Stefana Muresan

CBRE: Primele două clădiri din Timpuri Noi Square au fost închiriate în proporție de peste 90%

Stefana Muresan

Afacerile TeraPlast au crescut cu 7% în 2017 și se estimează o dublare pentru 2018

Stefana Muresan

Brașov- Bilka, creșteri spectaculoase

Stefana Muresan

Salariul minim brut, creștere pentru 2020 de până la 2.230 lei (proiect)

Papuc Irina

Imoteca: Fine&Country, lansare în România

Ionut Oprea

Fondatorul Albalact și-a vândut clădirile de birouri din Cluj

Nora Dumitrescu

AdePlast pregăteşte deschiderea de fabrici noi la Craiova, Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti

Stefana Muresan

Mai multi bani in industria hoteliera din CEE

Ionut Oprea

Orbis deschide noi hoteluri, inclusiv la Arad și Sighișoara

Stefana Muresan

Leave a Comment