București Real Estate

Bitdifender inchiriaza 9.267 mp in Orhideea Towers

Bitdefender, companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, închiriază 9.267 de metri pătrați in Orhideea Towers pentru un termen minim de 5 ani, aducând rata de pre-închiriere a proiectului la 65%. Dezvoltată de CA IMMO și însumând 37.000 mp închiriabili, această clădire de clasă A, certificată LEED GOLD, va acomoda sediul central al Bitdefender începând cu prima jumătate a anului 2018, atunci cand va fi finalizată. Valoarea totală a investitiei este de 75 milioane euro.
 
“Suntem încântați sa aducem în portofoliul nostru un client nou, Bitdefender. Dezvoltarea proiectului Orhideea Towers ne permite completarea bazei noastre de clienti premium și, în acelasi timp, satisface planurile de expansiune ale companiilor din România cu cea mai accelerată rată de crestere, asa cum este Bitdefender, multe dintre acestea fiind parteneri de lunga durată. Cu acest proiect, ne consolidăm pozitia locală, adăugând o nouă clădire de clasă A portofoliului actual din Bucuresti, închiriat aproape în totalitate”,  a declarat Frank Nickel, Chief Executive Officer în cadrul CA IMMO.
 
Începând din Mai 2018, compania românească  de securitate informatică, Bitdefender, îsi va muta echipele globale din locația anterioară, DV24Offices, în etajele 9, 10, 11 si 12 ale clădirii Orhideea Towers.  În ansamblu, mai mult de 900 de angajați Bitdefender vor lucra în noul sediu global.
 
“Înconjurată de universitățile tehnice, campusul studențesc și la mică distanță fată de centrul orașului, această nouă clădire ne va asigura o multitudine de avantaje, cel mai important fiind contactul strâns cu talentele noii generații, absolvenți ai Universității Politehnice București”, a explicat Bogdan Irina, Chief Operating Officer in cadrul Bitdefender. “Oamenii sunt activul nostru numărul unu, deoarece tot ce are legătură cu securitatea cibernetică se genereaza din inteligența, continua cercetare și creativitatea acestora”, adaugă Irina.
 
Contractul de închiriere va dura minim 5 ani cu posibilitatea de extindere, fiind intermediat de compania imobiliară Cushman Wakefield Echinox. Bitdefender este al doilea chirias ancoră care isi relochează operatiunile globale in Orhideea Towers, alături de Misys, o companie internațională specializată în dezvoltarea de software financiar.
 
Situată in zona de centru–vest a Bucureștiului, Orhideea Towers beneficiază de un acces facil și diversificat (auto, metrou, tramvai, etc.), dar și de o excelentă vizibilitate.
Orhideea Towers este dezvoltată în conformitate cu înaltele standarde de calitate ale portofoliului imobiliar al CA IMMO, din punct de vedere al design-ului, specificațiilor tehnice și criteriilor de sustenabilitate; proiectul va fi certificat LEED Gold. În acest sens, CA IMMO detine un istoric semnificativ și o bogată experientă în calitate de dezvoltator de clădiri premium.
Construcția a început cu lucrările de fundații speciale în Octombrie 2015, având data de livrare prevazută în prima jumătate a anului 2018. Cele două turnuri ale clădirii, dispuse sub forma literei H, sunt conectate prin intermediul unei punți cu suprafete vitrate.
Cele două turnuri vor avea 13 (P+12), respectiv 17 (P+16) etaje supraterane, cu suprafețe ample de până la 2.700 de metri pătrați per etaj și două etaje subterane. Clădirea va dispune de 406 de locuri de parcare, precum și spații de depozitare pentru biciclete, cu dușuri și vestiare pentru bicicliști.
 
Orhideea Towers este amplasată la intersecția Bulevardului Splaiul Independenței cu Șoseaua Orhideelor, în apropiere de Podul Basarab, care oferă o conexiune directă cu Piața Victoriei.
CA IMMO este specializat în deținerea și dezvoltarea de spații de birouri în orașele capitală din Europa Centrală. Compania a fost fondată în anul 1987, iar în prezent este activă pe piețele din Austria, Germania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia și România. CA IMMO este listat la Bursa de Valori din Viena sub indexul ATX și deține un portofoliu în valoare de 3,9 miliarde de euro. În România, CA IMMO este prezent din anul 2001 și deține un portofoliu de cinci clădiri de birouri: Opera Center 1 și 2, Riverplace, Europe House și Bucharest Business Park, care totalizează o suprafață închiriabilă de aproximativ 105.800 de metri pătrați, avand o valoare de 259 de milioane de euro si o rată de ocupare de 93%, conform evaluării publice la data de 31 martie 2017.
Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Încă din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii recunoscute la nivel internațional destinate securității pentru piața rezidențială și corporații și a devenit un furnizor de încredere pentru protecția terminalelor și infrastructurilor hibride. Activitățile de cercetare și dezvoltare derulate în ultimii 15 ani și parteneriatele strategice permit Bitdefender să ofere clienților săi soluții de securitate solide și de încredere.

Related posts

Noul Catalog Artmark Historical Estate – clădiri-emblemă din centrele marilor orașe, scoase la vânzare

Nicolae Pop

„Top Ansambluri Rezidențiale” – Târgul dedicat dezvoltatorilor de ansambluri rezidențiale, are loc în noiembrie, la Vivo Mall – Cluj Napoca

Papuc Irina

ABSL Romania is offering 30 scholarships every years for postgraduate studies

Stefana Muresan

Nu mai avem o țară low-cost și alte concluzii la forumul franco-român

Ligia Voro

B | Pentru Romania, 2016 este un moment de rascruce

KONE: Any crisis is the driver of a new opportunity

Ionut Oprea

Aplicație care scapă clienții de spălatul rufelor, lansată în București: investiția inițială – 300.000 euro

Papuc Irina

Magic night for CBRE at the 11th annual SEE Real Estate Awards

NITA SAO, pălăriile pentru regi și regine

Papuc Irina

Concluzii după a opta participare a României la EXPO Real München

Ligia Voro

Premiera: harta business pentru Iasi

Stefana Muresan

ASF a atins obiectivul fundamental al proiectului strategic STEAM

Ligia Voro

CBRE a realizat primul studiu dedicat mediului de lucru, pe piața spațiilor de birouri din București

redactia

Industria de agrement are nevoie de strategie și specialiști

Ligia Voro

Fab Lab investește alături de BCR și Modex în viitorul comunității antreprenoriale din Iași prin deschiderea unui nou hub tehnologic

Papuc Irina

BILKA, crestere 41% pentru 2016

Ionut Oprea

SPACES deschide primele centre la București

Ligia Voro

Ordinul Arhitecților din România a participat la lucrările Conferinței AsoP 2019

Stefana Muresan

Smart Digitizing Places! Conferință Internațională de Workplace, Property și Facility Management

redactia

Noua sală a sporturilor din Oradea este gata în proporţie de 25%

Traian Dan

ABSL digital forum 2020

Ionut Oprea

Investitorii români au plasat 200 de milioane de euro în proprietăţi comerciale, fiind pe locul II în topul după naţionalitate

redactia

AFI extinde proiectele din Romania

Ionut Oprea

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Stefana Muresan

Leave a Comment