Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maxagro din Timiş țintește afaceri de 30 de milioane de euro

Familia Zifceak din judeţul Timiş, care controlează grupul de firme Maxagro, mizează pe afaceri de 30 mil. euro în 2017 din cultivarea şi comerţul cu cereale, zootehnie, ser­vicii agri­cole şi de construcţii, po­trivit reprezen­tan­ţi­lor com­­pa­niei, citați de zf.ro.
Divizia de agrobusiness are cea mai mare contribuţie la for­ma­rea cifrei de afaceri a gru­pu­lui, de circa 80%, potrivit re­pre­zentanţilor companiei.
„Cultivăm 10.000 de hectar cu grâu, porumb, rapiţă, floa­rea-soarelui şi lucernă în localitatea Gătaia, judeţul Timiş. Avem şi silozuri cu o capacitate de 30.000 de tone şi cumpărăm cereale de la fermierii din judeţul Timiş pe care le vindem mai de­parte marilor traderi din portul Con­stan­ţa şi fermelor din zonă, precum Smith­field“, a declarat pentru ZF Ianco Zifceak, preşedintele gru­pu­lui de firme Maxagro.
Grupul de firme Maxagro mai de­ţine şi 1.500 de vaci de lapte care li­vrea­ză fiecare în medie circa 32 de litri de lap­te pe zi, lapte pe care îl vinde fa­bricilor de lactate Simultan şi Fries­landCampina cu 1,5 lei pe litru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maravela|Asociații alături de grupul american Standex

Articolul următor

Clujul, în strânsă concurență cu Bucureștiul la chirii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share