Agricultura Arad Eveniment Ultimele stiri

Eveniment de brokeraj internațional, dedicat companiilor din industria agro-alimentară, organizat de ADR Vest

Vineri, 8 septembrie 2017, va avea loc un eveniment de brokeraj (întâlniri bilaterale) internațional dedicat companiilor (producători de produse, utilaje sau ambalaje, distribuitori, cercetători, ș.a.m.d.) din industria agro-alimentară a Regiunii Vest.
Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită.
Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) organizează acest eveniment la Expo Arad din municipiul Arad, între orele 10:30 și 13:00, în parteneriat cu Asociația Tehimpuls, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Casa Națională de Comerț a Ungariei și Agenția de Dezvoltare a Serbiei.
Prin organizarea acestui eveniment de brokeraj, ADR Vest își propune să sprijine companiile din industria agro-alimentară a Regiunii Vest în vederea accesării, de către acestea, a noi piețe internaționale, precum și în demersurile lor de stabilire a unor colaborări sau parteneriate cu companii din alte țări europene sau în dezvoltarea propriilor rețele de parteneri strategici transnaționali. De asemenea, evenimentul oferă companiilor participante posibilitatea de a-și face o imagine asupra ofertei în domeniu.
Evenimentul de brokeraj constă în organizare unei serii de întâlniri bilaterale între firme – întâlniri agreate de ambii parteneri de discuții. Astfel, companiile interesate din Regiunea Vest vor putea solicita întâlniri altor companii/organizații participante, având alocate aproximativ 20 de minute pentru fiecare întâlnire stabilită. La 8 astfel de întâlniri va putea participa fiecare companie din Regiunea Vest înscrisă la eveniment.
Participarea în cadrul evenimentului se poate face doar ca urmare a realizării unei înregistrări on-line, în limba engleză, accesând link-ul https://agroalim.b2match.io/. Ulterior completării profilului firmei – profil ce conține o descriere a companiei și informații despre cererea/oferta acesteia – se vor putea stabili întâlnirile bilaterale. Înregistrarea se poate face până în data de 7 septembrie 2017 (inclusiv). Tot până la această dată vor putea fi programate și întâlnirile bilaterale.
Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, al cărei scop este acela de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă. ADR Vest este partener al rețelei EEN începând din 1 ianuarie 2015.
Evenimentul de brokeraj este parte componentă a târgului Agroalim organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Informații detaliate despre târg se găsesc pe pagina web a organizatorilor – http://www.ccia-arad.ro/agromalim/. Organizatorii au invitat să participe, pe lângă companii din Regiunea Vest, și companii din Austria, Bulgaria, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria.

Related posts

Mănăstirea Franciscanilor din Gherla va reintra în circuitul turistic

Nora Dumitrescu

Aproape 1,7 milioane de salariaţi ar putea avea salarii mai mari cu 100 de lei net pe lună din 2020

Papuc Irina

Au fost desemnate start-up-urile participante la Internet & Mobile World 2018

redactia

Techtex își va recicla deșeurile industriale

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud: „Nu există niciun secret, doar voință, implicare, muncă, fapte concrete!”

Transilvania Business

Târgul de Crăciun Oradea își va deschide porțile în 29 noiembrie

Traian Dan

BERD aderă la programul BCR de emisiune a obligațiunilor nepreferențiale de rang senior

Papuc Irina

Pall-Ex și-a inaugurat cel mai nou hub în Sibiu, în cadrul Network Industrial Park, dezvoltat de Zacaria

Stefana Muresan

Fitch a confirmat ratingul României la BBB minus, cu perspectivă stabilă

Papuc Irina

E.ON donează laptopuri copiilor din familiile sărace pentru „Școala online”. Poveștile acestora sunt așteptate printr-un mesaj privat

Ion Surdu

Se extinde rețeaua de gaz în nordul județului Bihor

Traian Dan

Astăzi este Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare

Traian Dan

Business rEvolution: Cum contribuie digitalizarea la dezvoltarea afacerilor.

Ionut Oprea

Decis: Proprietarii mașinilor electrice vor putea parca gratuit în municipiul Sibiu

Papuc Irina

Biserica fortificată din Daia va fi reparată cu banii Ambasadei SUA

redactia

Wielpütz Automotive, furnizor pentru pentru Daimler, Volkswagen, BMW sau Ford, a început construcția fabricii de la Craiova. Investiție de 10 mil. euro și 300 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Parking subteran nou în Piața Mărăști. Zonă de 10 ha, complet reamenajată

Nora Dumitrescu

Continental investeste in tehnologia laser in fabrica sa de productie a tevilor de aer conditionat din Timisoara

redactia

Debt in Emerging Markets Forum

Ionut Oprea

A doua ediție a "Moldova Automotive Days", 29 – 30 mai, Chișinău, Republica Moldova

Stefana Muresan

BT va urgenta distribuirea granturilor către antreprenori

Nora Dumitrescu

Zalăul are 27 de proiecte pe fonduri UE

Nora Dumitrescu

Staţia Transelectrica din Câmpia Turzii, retehnologizată cu 10 mil. de euro; lucrări realizate de asocierea Energobit, Siemens, Retrasib şi ELM Cluj

Stefana Muresan

Performerii anului bursier 2020: Cinci dintre premiile Bursei de Valori București au fost acordate companiilor din Transilvania

Ion Surdu

Leave a Comment