București Real Estate Ultimele stiri

The Landmark, in administrarea Colliers

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a fost desemnată de către Piraeus Bank să ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri The Landmark din zona centrală a Capitalei. Cu acest nou proiect, echipa Colliers International își consolidează poziția pe piața de property management în sectorul de birouri, iar întregul portofoliu administrat ajunge la un total de peste 320.000 mp închiriabili.
 
The Landmark este format din trei clădiri amplasate într-un cunoscut pol de birouri din București, Central Business District, între stațiile de metrou Piața Romană și Piața Victoriei, și care beneficiază de acces către patru străzi: Vasile Alecsandri, Povernei, Constantin Daniel și Căderea Bastiliei. Suprafața închiriabilă a celor trei clădiri ajunge la un total de aproximativ 22.000 mp, desfășurată pe 7 etaje (P+6), iar subsolul este dispus pe 3 niveluri și oferă peste 370 de locuri de parcare. Proiectul de birouri a fost livrat la finalul anului trecut și acum găzduiește patru chiriași – GTM, Wolf Theiss, Total, UiPath – care ocupă 60% din suprafața totală a clădirilor.
Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.
 
Pe lângă proximitatea față de mijloacele de transport în comun, parcurile și hotelurile din zonă, și accesul ușor cu mașina dinspre trei străzi, The Landmark oferă o varietate de restaurante și cafenele de top la parterul clădirilor. De asemenea, etajele superioare sunt destinate atât spațiilor de birouri de clasă A cât și teraselor în aer liber, ceea ce marchează proiectul ca locație de afaceri premium.
 
”Locația este punctul forte al proiectului nostru, The Landmark, de care suntem foarte încântați. Amplasat în zona centrală a Bucureștiului la distanță egală, de maximum 10 minute de mers pe jos, de stațiile de metrou Romană și Victoriei, The Landmark beneficiază și de alte mijloace de transport în comun ce deservesc zona. Dacă adăugăm la aceasta spațiul generos al celor 3 parcaje subterane, cu cele 375 de locuri de parcare, ceea ce reprezintă un raport de 1 loc de parcare la 60 de metri pătrați de spațiu de închiriat, o să înțelegeți de ce proiectul nostru este o opțiune atât de atrăgătoare pentru potențialii chiriași. În plus față de toate acestea, The Landmark are un design foarte agreabil ce se încadrează perfect în arhitectura zonei. Spațiile de birouri și retail sunt foarte bine proiectate și folosesc lumina naturală excelent. Am reușit prin proiectul The Landmark să creăm un spațiu bine echilibrat ce îmbogățește arhitectura CBD-ului și creează o ambianță atât internă cât și externă și de proximitate foarte plăcută”, a declarat Nikos Chaniotis, Deputy General Manager al Piraeus Bank Romania.
 
Portofoliul administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai include, pe lângă The Landmark, proiectele de birouri Phoenix Tower și Construdava, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Brașov și Ștefan cel Mare Building, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.
 

Related posts

Autostrada Sebeş-Turda: Marți se face recepţia lucrărilor pe tronsonul de 12,3 km între Aiud şi Decea

Stefana Muresan

BVB a premiat persoane şi companii marcante în 2017 pe piaţa de capital: Banca Transilvania – cea mai tranzacţionată acţiune

Stefana Muresan

E.ON vine la Sports Festival cu “E.ON Energy Lab” şi multe premii!

Ligia Voro

Marile proiecte de infrastructură ale Clujului, în atenția Comisiei Europene

Nora Dumitrescu

Birourile Moebius și K&K au proiectat reabilitarea Palatului Banffy

Nora Dumitrescu

Turism Băile Felix a cumpărat 555.000 de acţiuni SIF Oltenia, în ultima şedinţă din 2018

redactia

Liviu Bădărău, directorul de vânzări AZOMUREȘ: “Potențialul de consum poate atinge în următorii ani 3 milioane de tone”

Ligia Voro

Smart City Expo World Congress 2018 eyes a record-breaking edition under the theme Cities to live in

Ionut Oprea

Activele nete ale fondurilor de investiții au crescut în luna octombrie cu 1,3%, până la nivelul de 10 miliarde de euro

Papuc Irina

Florin Piersic, ”cel mai frumos cadou dăruit de Dumnezeu poporului român”. Cât încasează actorul din drepturi de autor

redactia

HIRSCH Porozell, 45 de ani de experiență internațională în producerea polistirenului expandat

Ligia Voro

ROMGAZ sprijină Crucea Roșie Română cu 1.250.000 lei în lupta cu Coronavirus COVID-19

Ligia Voro

Maravela|Asociații alături de grupul american Standex

Ionut Oprea

Viitor incubator de afaceri la Târgu Secuiesc, realizat prin fonduri Regio

Ligia Voro

Electrogrup Cluj, cu afaceri anuale de 92 mil. euro, vrea la bursă

Stefana Muresan

FOTO: Legendele vinului din Transilvania renasc la Mediaș

Ligia Voro

Încă un credit record, de 43.000 de CHF, șters cu ajutorul negocierii CSALB

Traian Dan

Colonada imperială din Buziaș, unică în Europa, restaurată cu fonduri europene

redactia

Angajați din Ardealul de Nord vor deveni IT-iști prin reconversie profesională

Nora Dumitrescu

Forța de muncă și impozitarea, dezbătute de antreprenorii din Sălaj

Nora Dumitrescu

Niculae Havrileţ, fost şef al ANRE, şi Lucian Isar, fost bancher şi ministru, vor să fie administratori ai Electrica SA

redactia

Craciun Fericit & La multi ani!

Ionut Oprea

KFC România a oprit mașinile de gheață din toate restaurantele sale și a pornit o investigație internă, după controlul ANPC

Papuc Irina

Incepe tIMOn Targul Imobiliar National, prima editie internationala

Stefana Muresan

Leave a Comment