București Real Estate Ultimele stiri

The Landmark, in administrarea Colliers

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a fost desemnată de către Piraeus Bank să ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri The Landmark din zona centrală a Capitalei. Cu acest nou proiect, echipa Colliers International își consolidează poziția pe piața de property management în sectorul de birouri, iar întregul portofoliu administrat ajunge la un total de peste 320.000 mp închiriabili.
 
The Landmark este format din trei clădiri amplasate într-un cunoscut pol de birouri din București, Central Business District, între stațiile de metrou Piața Romană și Piața Victoriei, și care beneficiază de acces către patru străzi: Vasile Alecsandri, Povernei, Constantin Daniel și Căderea Bastiliei. Suprafața închiriabilă a celor trei clădiri ajunge la un total de aproximativ 22.000 mp, desfășurată pe 7 etaje (P+6), iar subsolul este dispus pe 3 niveluri și oferă peste 370 de locuri de parcare. Proiectul de birouri a fost livrat la finalul anului trecut și acum găzduiește patru chiriași – GTM, Wolf Theiss, Total, UiPath – care ocupă 60% din suprafața totală a clădirilor.
Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.
 
Pe lângă proximitatea față de mijloacele de transport în comun, parcurile și hotelurile din zonă, și accesul ușor cu mașina dinspre trei străzi, The Landmark oferă o varietate de restaurante și cafenele de top la parterul clădirilor. De asemenea, etajele superioare sunt destinate atât spațiilor de birouri de clasă A cât și teraselor în aer liber, ceea ce marchează proiectul ca locație de afaceri premium.
 
”Locația este punctul forte al proiectului nostru, The Landmark, de care suntem foarte încântați. Amplasat în zona centrală a Bucureștiului la distanță egală, de maximum 10 minute de mers pe jos, de stațiile de metrou Romană și Victoriei, The Landmark beneficiază și de alte mijloace de transport în comun ce deservesc zona. Dacă adăugăm la aceasta spațiul generos al celor 3 parcaje subterane, cu cele 375 de locuri de parcare, ceea ce reprezintă un raport de 1 loc de parcare la 60 de metri pătrați de spațiu de închiriat, o să înțelegeți de ce proiectul nostru este o opțiune atât de atrăgătoare pentru potențialii chiriași. În plus față de toate acestea, The Landmark are un design foarte agreabil ce se încadrează perfect în arhitectura zonei. Spațiile de birouri și retail sunt foarte bine proiectate și folosesc lumina naturală excelent. Am reușit prin proiectul The Landmark să creăm un spațiu bine echilibrat ce îmbogățește arhitectura CBD-ului și creează o ambianță atât internă cât și externă și de proximitate foarte plăcută”, a declarat Nikos Chaniotis, Deputy General Manager al Piraeus Bank Romania.
 
Portofoliul administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai include, pe lângă The Landmark, proiectele de birouri Phoenix Tower și Construdava, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Brașov și Ștefan cel Mare Building, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.
 

Related posts

Investițiile în educație – cheia pentru avansarea egalității de gen în agricultură

Ligia Voro

Principalele provocări și soluțiile de adaptare la contextul provocat de COVID-19, dezbătute de consultanții fiscali la prima ediție online a „Tax & Finance Forum”

Papuc Irina

P3 anunta 300.000 m2 de spatii construite in Romania

Europarlamentarul Daniel Buda: Consiliul UE are obligația de a-i respecta pe români și pe bulgari. Acesta trebuie să primească România și Bulgaria în Schengen

redactia

Fosta fabrică Flacăra din Cluj, transformată

Ligia Voro

Angajații companiilor membre ABSL au ajutat la amenajarea spațiului de joacă de la SOS Satele Copiilor din Capitală

redactia

Producător de mobilier din Brașov spune că poate să producă halate de unică folosință, dar nu și să le sterilizeze

Ion Surdu

Gala Scheherazade – "Călătoria unei speranţe"

Stefana Muresan

Timișoara are una dintre cele mai “verzi” clădiri de birouri din Europa Centrală și de Est

redactia

Solaris livrează Clujului troleibuze de 30 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Kinderpedia integrează funcția de video conferință, pentru organizarea de lecții online

Ion Surdu

Banca Mondială va ajuta Clujul să își aducă investitori

Nora Dumitrescu

Proiectele de infrastructură devin mai puțin costisitoare: Novitas 3D City – Orașul tău digital

Stefana Muresan

Building Home Bucharest 2019

redactia

Programul zborurilor operate de pe Aeroportul Cluj în luna septembrie

Stefana Muresan

Provocarea Hyperion Towers: achiziția biroului de catre IMM-uri

Papuc Irina

River Development: Businesses should not give up their strategies, their own mission

Ionut Oprea

Ungurii aduc autostrada la granița României

Stefana Muresan

CCIA Timiș, sprijin pentru 25 start up-uri

redactia

Oradea investește 11 milioane de euro în reabilitarea coridorului Nufărul – Cantemir

Traian Dan

Optimism la Guvern: 407 km de autostradă și investiții în 3.000 de km de cale ferată în următorii 10 ani

Ion Surdu

Chatbotul Ioana îi ajută pe angajaţii Groupama cu informaţii și suport IT

Traian Dan

Guvernul de la Budapesta alocă 1,7 milioane de euro pentru agricultorii din Bazinul Carpatic; majoritatea banilor, destinați celor din Transilvania

Stefana Muresan

Aeroportul Timisoara, acreditat in Romania conform cerintelor Uniunii Europene

Stefana Muresan

Leave a Comment