București Real Estate Ultimele stiri

The Landmark, in administrarea Colliers

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a fost desemnată de către Piraeus Bank să ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri The Landmark din zona centrală a Capitalei. Cu acest nou proiect, echipa Colliers International își consolidează poziția pe piața de property management în sectorul de birouri, iar întregul portofoliu administrat ajunge la un total de peste 320.000 mp închiriabili.
 
The Landmark este format din trei clădiri amplasate într-un cunoscut pol de birouri din București, Central Business District, între stațiile de metrou Piața Romană și Piața Victoriei, și care beneficiază de acces către patru străzi: Vasile Alecsandri, Povernei, Constantin Daniel și Căderea Bastiliei. Suprafața închiriabilă a celor trei clădiri ajunge la un total de aproximativ 22.000 mp, desfășurată pe 7 etaje (P+6), iar subsolul este dispus pe 3 niveluri și oferă peste 370 de locuri de parcare. Proiectul de birouri a fost livrat la finalul anului trecut și acum găzduiește patru chiriași – GTM, Wolf Theiss, Total, UiPath – care ocupă 60% din suprafața totală a clădirilor.
Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.
 
Pe lângă proximitatea față de mijloacele de transport în comun, parcurile și hotelurile din zonă, și accesul ușor cu mașina dinspre trei străzi, The Landmark oferă o varietate de restaurante și cafenele de top la parterul clădirilor. De asemenea, etajele superioare sunt destinate atât spațiilor de birouri de clasă A cât și teraselor în aer liber, ceea ce marchează proiectul ca locație de afaceri premium.
 
”Locația este punctul forte al proiectului nostru, The Landmark, de care suntem foarte încântați. Amplasat în zona centrală a Bucureștiului la distanță egală, de maximum 10 minute de mers pe jos, de stațiile de metrou Romană și Victoriei, The Landmark beneficiază și de alte mijloace de transport în comun ce deservesc zona. Dacă adăugăm la aceasta spațiul generos al celor 3 parcaje subterane, cu cele 375 de locuri de parcare, ceea ce reprezintă un raport de 1 loc de parcare la 60 de metri pătrați de spațiu de închiriat, o să înțelegeți de ce proiectul nostru este o opțiune atât de atrăgătoare pentru potențialii chiriași. În plus față de toate acestea, The Landmark are un design foarte agreabil ce se încadrează perfect în arhitectura zonei. Spațiile de birouri și retail sunt foarte bine proiectate și folosesc lumina naturală excelent. Am reușit prin proiectul The Landmark să creăm un spațiu bine echilibrat ce îmbogățește arhitectura CBD-ului și creează o ambianță atât internă cât și externă și de proximitate foarte plăcută”, a declarat Nikos Chaniotis, Deputy General Manager al Piraeus Bank Romania.
 
Portofoliul administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai include, pe lângă The Landmark, proiectele de birouri Phoenix Tower și Construdava, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Brașov și Ștefan cel Mare Building, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.
 

Related posts

22 de panouri și 250 de indicatoare turistice promovează turismul bihorean

Traian Dan

Deputatul Dinu Socotar explică legea offshore și introducerea unei taxe progresive

redactia

Proiect de 49 milioane de euro, fonduri europene, pentru Arad

redactia

Prețul aurului a depășit pentru prima dată pragul de 2.000 de dolari pentru o uncie

Ion Surdu

Gusturi sibiene: A fost lansată o platformă ce încurajează consumul local

Ion Surdu

Primarii învață cum să aibă o administrație inteligentă

Nora Dumitrescu

Dorel Goia, cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud

Stefana Muresan

Uleiul ecologic de Sălaj, propulsat în marile rețele comerciale

Nora Dumitrescu

„Proiectul pentru România” va aduce anual 345 milioane de euro la bugetul de stat

Traian Dan

În 2020 șoseaua rapidă din Ungaria va ajunge la granița cu România

redactia

Producătorii grupați în cooperative agricole ar putea fi scutiți de impozit

Stefana Muresan

Fermierii pot depune la APIA Cererile de plată pentru subvenția la motorină

Traian Dan

BRAT a devenit membru afiliat al News Media Europe

Stefana Muresan

O nouă destinație de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Papuc Irina

SOLD OUT – DHL Carpathian Marathon powered by MPG

Ligia Voro

Siguranța în industria auto

Transilvania Business

Lotul patru al Autostrăzii Lugoj- Deva va putea fi dat în circulaţie în octombrie, dau asigurări antreprenorii spanioli

Stefana Muresan

Marea întoarcere la birouri. Cât de curând? Câți dintre noi?

redactia

Employer branding în industria automotive

redactia

Oradea este al unsprezecelea oraș unde Bolt lansează servicii de transport

Traian Dan

Obligațiunile Autonom debutează pe piața reglementată a BVB

Ligia Voro

Amar pentru mierea românească

Traian Dan

O intervenție de doar 2% din PIB ar salva peste 2 milioane de locuri de muncă

Traian Dan

Operatorul regional Apaserv Satu Mare pregătește atragerea a 200 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Leave a Comment