Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Andrew Corbett-Nolan, despre buna guvernanță în sănătate, la ROHO 2017

Andrew Corbett-Nolan conduce The Good Governance Institute (GGI), organizație care oferă suport și consultanță managerilor din domeniul sănătății, promovând buna guvernanță și calitatea managementului medical.
În calitate de CEO, Andrew este implicat în cele mai complexe proiecte de dezvoltare ale GGI, pentru buna guvernanță în sistemele de sănătate din Europa, fiind totodată și Director în cadrul The European Society for Quality in Healthcare.
Pe 5 octombrie va participa în calitate de Speaker Invitat în cadrul ROHO 2017 – Romanian Hospital Convention, în sesiunea dedicată managerilor din sănătate.
Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel din București, Sala Atlas Ballroom.
Cea de-a doua ediție ROHO, eveniment internațional dedicat calității actului medical, va reuni și în acest an peste 350 de directori medicali, șefi de secții clinice și manageri ai principalelor spitale din România, speakeri invitați și specialiști internaționali din 15 țări, alături de companii cu soluții pentru creșterea calității actului medical.
Convenția promovează exemple de succes și bune practici din activitatea clinică și de management medical, abordează provocările actuale din domeniul sănătății în context european, prezintă modele de succes și inovații pentru creșterea calității actului medical.
Programul ROHO 2017 cuprinde o amplă serie de conferințe tematice, o dezbatere internațională despre sistemele medicale din regiune și o expoziție specializată dedicată noilor tehnologii din domeniul medical.
Mai multe despre eveniment pe www.roho.com.ro și pe www.facebook.com/SpatiulMedical
Contact: health@borocommunication.ro
Parteneri: MEDIST, CEC BANK
Travel Partner: BLUE AIR
ROHO este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION și face parte din seria proiectelor internaționale de comunicare pentru domenii prioritare cum sunt educația, sănătatea sau agricultura. Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/BOROCOMMUNICATION/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CTPark Timisoara: CTP invests over EUR 13 million for logistics park expansion

Articolul următor

Belgienii de la VCST Automotive Production Alba, cifră de afaceri de 13,2 mil. euro în S1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share