Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Belgienii de la VCST Automotive Production Alba, cifră de afaceri de 13,2 mil. euro în S1

Producătorul belgian de componente au­to VCST Automotive Production Alba a avut în primul se­mestru o cifră de afaceri de 13,2 mil. euro, mai mult cu 32% faţă de aceeaşi perioadă a anu­lui trecut. Compania, care a inau­gu­rat în urmă cu patru ani fabrica de 33 mil. euro din Alba Iulia, estimează pen­tru acest an afaceri totale de 26,6 mil. euro.
„Am finalizat o extindere a spaţiilor de producţie şi de birouri, lucrăm încă la o extindere a spaţiului destinat trata­men­telor termice, am construit şi o can­tină pentru salariaţii noştri, investiţii de apro­xi­mativ 4 mil. euro. Creştem şi nu­mă­rul de utilaje, astfel că investiţiile în creş­terea capacităţii de producţie vor ajun­ge la aproximativ 3,5 milioane de euro până la finalul anului“, a declarat pen­tru ZF Transilvania Corneliu Pricope, plant manager la VCST Auto­mo­tive Production Alba.
Compania belgiană produce la Alba roţi dinţate (arbori dinţaţi) pentru cuti­ile de viteze ale autoturismelor, pentru cli­enţi pre­cum GM/Thyssen Krupp Presta, Perkins/Caterpillar, DAF, Volkswagen, Ford, Audi şi Porsche. Materia primă fo­losită în producţie este importată din Ger­mania, India sau Franţa.
Compania are în prezent 322 de an­ga­jaţi şi intenţionează să ajungă la peste 350 de oameni în primul trimestru din 2018. Producătorul belgian anga­jea­ză operatori CNC, tehnicieni mente­nan­ţă sau ingineri calitate. VCST Automotive Production Alba face parte din grupul belgian VCST, cu unităţi de producţie în Belgia, Ger­mania, Mexic, USA, China şi România, conform informaţiilor de pe site-ul companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Andrew Corbett-Nolan, despre buna guvernanță în sănătate, la ROHO 2017

Articolul următor

Preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din România, David Ciceo: Aeroporturile trebuie conectate cu rețeaua feroviară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share