Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Usturoiului, trei zile de distracție și de aventură

Ținutul Contelui Dracula va fi și anul acesta locul preferat al vampirilor și al vrăjitoarelor puse pe distracție.
Să cântăm, să râdem și să ne distrăm în 1 septembrie la Festivalul Usturoiului! Prima seară va fi una memorabilă: Bancea și Borzoș onorează invitația ca în fiecare an, iar Mircea Baniciu va fi și el prezent.
Mister și seducție, decor de poveste și un festival care se află deja la a cincea ediție, cu un loc asigurat în inima bistrițenilor.
Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula ne oferă anul acesta trei zile de distracție și de aventură în Tihuța, pe drumul către Ciosa, din 1 în 3 septembrie. În cea de-a doua seară, artiști iubiți în România promit să țină în priză toate vrăjitoarele și toți vampirii prezenți.
Ne încălzim puțin pe ritmuri balcanice cu Take Five începând cu ora 19 și trăim periculos cu Lupii Apoulonului într-o paradă cu torțe. Apoi, pe scenă urcă DJ Wanda și Mary Ann Sax pentru a ne pregăti de o noapte incendiară.
Sâmbătă, 2 septembrie, pe scena Festivalului Usturoiului va zbura „pe aripi de vânt” nimeni alta decât Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România la ora actuală.
Organizatori și parteneri: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Asociația de Promovare a Turismului „Turist în Bistrița-Năsăud”, Produs în Bistrița-Năsăud, A.D.I. Turism, Primăria Prundu Bârgăului, Primăria Josenii Bârgăului, Primăria Tiha Bârgăului, Primăria Livezile, Primăria Bistrița Bârgăului, Primăria Poiana Stampei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PMG Sinter, investiție de 10 milioane de euro în Brașov

Articolul următor

Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, aproape finalizat de Tirrena Scavi

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share