Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Usturoiului, trei zile de distracție și de aventură

Ținutul Contelui Dracula va fi și anul acesta locul preferat al vampirilor și al vrăjitoarelor puse pe distracție.
Să cântăm, să râdem și să ne distrăm în 1 septembrie la Festivalul Usturoiului! Prima seară va fi una memorabilă: Bancea și Borzoș onorează invitația ca în fiecare an, iar Mircea Baniciu va fi și el prezent.
Mister și seducție, decor de poveste și un festival care se află deja la a cincea ediție, cu un loc asigurat în inima bistrițenilor.
Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula ne oferă anul acesta trei zile de distracție și de aventură în Tihuța, pe drumul către Ciosa, din 1 în 3 septembrie. În cea de-a doua seară, artiști iubiți în România promit să țină în priză toate vrăjitoarele și toți vampirii prezenți.
Ne încălzim puțin pe ritmuri balcanice cu Take Five începând cu ora 19 și trăim periculos cu Lupii Apoulonului într-o paradă cu torțe. Apoi, pe scenă urcă DJ Wanda și Mary Ann Sax pentru a ne pregăti de o noapte incendiară.
Sâmbătă, 2 septembrie, pe scena Festivalului Usturoiului va zbura „pe aripi de vânt” nimeni alta decât Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România la ora actuală.
Organizatori și parteneri: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Asociația de Promovare a Turismului „Turist în Bistrița-Năsăud”, Produs în Bistrița-Năsăud, A.D.I. Turism, Primăria Prundu Bârgăului, Primăria Josenii Bârgăului, Primăria Tiha Bârgăului, Primăria Livezile, Primăria Bistrița Bârgăului, Primăria Poiana Stampei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PMG Sinter, investiție de 10 milioane de euro în Brașov

Articolul următor

Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, aproape finalizat de Tirrena Scavi

Citește și:
Artistul italian Zucchero va urca pe scena din BTarena în 27 iunie, la Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Zucchero concertează la Cluj

Artistul italian Zucchero va urca pe scena din BTarena în 27 iunie, la Cluj-Napoca. “Puțini artiști au cariere…
Citeste mai mult

Vin și Artă naivă în Cetatea Oradea

Asociația pentru Cultura și Civilizația Vinurilor Millésime va organiza cea de-a V-a ediție a Salonului Vinurilor Millésime, în  9…
Ne mândrim cu angajamentul nostru de a reduce costurile de energie și, în același timp, de a fi sustenabili din punct de vedere ecologic, încercând să minimizăm impactul nostru ecologic ca o companie responsabilă.
Citeste mai mult

Delta Engineering va produce curent electric

Constructorul de mașini și utilaje din Tăuții-Măgherăuș a raportat încheierea unui proiect de eficiență energetică. “Ne mândrim cu…
Deschidem oficial vernisajul de pictură “Les plus fins du siecle”, care aduce la un loc 13 artiști de la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca (UAD).
Citeste mai mult

NTT Tower devine centru de artă

Compania clujeană de soluții informatice a decis să se deschidă spre lumea artistică a orașului. “Deschidem oficial vernisajul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share