Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Operații pe inimă decontate de CAS, la Polisano Sibiu

Clinica Polisano a fost inclusă în Programul Naţional de Chirurgie Cardiovasculară.
Începând cu luna septembrie a acestui an pacienţii adulți cu patologie cardiovasculară şi indicaţie de chirurgie cardiacă și a vaselor mari, pot beneficia de aceste intervenții în baza statutului de asigurat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate.
Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu a încheiat contract cu Clinica Polisano pentru decontarea operațiilor de chirurgie cardiovasculară.
Casa Națională de Asigurări a avizat favorabil derularea acestui Program Național în Clinica Polisano datorită îndeplinirii standardelor referitoare la competențele și încadrarea cu personal de specialitate, respectării circuitelor și dotării optime a blocului operator și a secției ATI: echipamente performante de chirurgie cardiovasculară, aparate de circulație extracorporeală, baloane de contrapulsație, cell-savere, stimulatoare externe, sonde transesofagiene de ecografie, acces la laboratorul propriu, la unitatea de transfuzii sanguine şi la serviciul propriu de imagistică de înaltă performanță.
Astfel, Clinica Polisano va fi singurul centru din zonă unde se vor efectua aceste proceduri de by-pass coronarian, valvuloplastii sau protezări aortice, cu respectarea criteriilor medicale de includere în Programul Național de Chirurgie Cardiovasculară.
Conf dr. Victor Costache împreună cu Echipa Inimii din cadrul Spitalului European Polisano din Sibiu vor asigura aceste intervenții chirurgicale, în limita fondurilor alocate cu această destinație.
Aşa cum am arătat, pot fi incluşi în Program, pacienţii adulți cu patologie cardiovasculară şi indicaţie de chirurgie cardiacă și a vaselor mari primită din partea unui medic cardiolog sau chirurg cardiovascular.
La nivelul Clinicii Polisano există cabinete specializate unde îşi desfăşoară activitatea medicii Echipei Inimii, chirurgi cardiovasculari sau cardiologi de prestigiu.
Casa Națională de Asigurări a avizat favorabil derularea acestui Program Național în Clinica Polisano după ce unitatea medicală a făcut dovada îndeplinirii standardelor referitoare la competențele și încadrarea cu personal de specialitate, respectării circuitelor și dotării optime a blocului operator și a secției ATI: echipamente performante de chirurgie cardiovasculară, aparate de circulație extracorporeală, baloane de contrapulsație, cell-savere, stimulatoare externe, sonde transesofagiene de ecografie, acces la laboratorul propriu, la unitatea de transfuzii sanguine şi la serviciul propriu de imagistică de înaltă performanță.
Sursa foto: clinicapolisano.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Romania at ExpoReal 2017

Articolul următor

„Construirea poveștilor de succes comune": Tren de mare viteză Budapesta - Cluj - București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share