Cluj IT&C Lideri si afaceri Ultimele stiri

Agenţia de marketing Loopaa intră în familia Cluj IT Cluster

Agenția de marketing și comunicare Loopaa devine, la doar patru ani de la înființare, singura agenție membră Cluj IT Cluster. Până în prezent clusterul era compus din companii din domeniul IT, universități, institute de cercetare și alte organizații catalizator de pe lanțul de valoare al industriei.
Intrarea Loopaa în familia Cluj IT Cluster a avut loc în decursul lunii august, ca urmare a unor demersuri bilaterale. Cooptarea agenției marchează o nouă etapă în dezvoltarea și consolidarea clusterului pe piața locală de IT, fiind vizată creșterea calității soluțiilor oferite pieței și creșterea eficienței strategiilor de promovare și de comunicare a acestora.
“Le urăm bun-venit colegilor de la Loopaa. Pentru eco-sistemul reprezentat de Cluj IT Cluster este o adiție importantă, care credem că va aduce un plus de valoare eforturilor noastre de a construi o industrie de IT sustenabilă. Mizăm în special pe experiența Loopaa în marketing și organizare de evenimente, care să vină și să completeze viitoarele proiecte ale membrilor clusterului”, a precizat Andrei Kelemen, Executive Director Cluj IT Cluster.
Aderarea la acest cluster a avut loc pe fondul identificării unor scopuri, viziuni și valori comune între cele două entități. Loopaa este o agenție care pune accentul pe dezvoltarea continuă, atât a echipei și a agenției, cât și a pieței în care activează. Comunitatea din care face parte ocupă un rol important, agenția dorindu-și, împreună cu ceilalți membri ai clusterului, să contribuie la crearea unui mediu propice creșterii “sănătoase”, durabile, a afacerilor locale şi regionale.
“Prin apartenența la cluster putem înțelege mai bine piața, putem discuta mai concret despre nevoile companiilor de IT existente în piață, pentru a veni cu soluții mai bine țintite, mai eficiente, care să nu ajute doar o anumită companie, ci care să pună umărul la dezvoltarea întregii industrii IT. Vrem să fim alături de companiile IT. Provocările pe care le întâmpină cresc de la an la an, piața abundă de jucători, există o criză de personal, iar posibilitățile de diferențiere par a fi tot mai scăzute. Aici putem interveni noi, putem să creștem nivelul de creativitate folosit în elaborarea strategiilor de marketing și să ajutăm companiile să-și consolideze poziția”, a declarat Victor Gavronschi, CEO-ul agenției Loopaa.
Proiecte comune, o piață IT în creștere
În cooptarea Loopaa în cadrul Cluj IT Cluster a contat experiența anterioară a agenției în domeniul IT, compania colaborând atât cu firme de outsourcing, cât și cu firme care dezvoltă produse proprii. Astfel, parteneriatul prevede inițierea de proiecte care să ducă la dezvoltarea domeniului IT și a domeniilor conexe la nivel local și chiar național, care să sprijine comunitatea de IT.
Loopaa va aduce un plus de creativitate proiectelor derulate în cadrul Cluj IT Cluster și va împărtăși cu restul membrilor din experiența sa în domeniul marketingului și al comunicării. De asemenea, va oferi consultanță și suport specific de marketing pentru proiectele inițiate de cluster.
Un prim proiect în care va fi angrenată Loopaa este Cluj Innovation Days 2018, un forum regional anual organizat de Cluj IT Cluster începând din 2013 cu scopul de a consolida comunitatea IT şi de a facilita interacţiunea cu partenerii de afaceri şi sectorul public, în vederea accelerării proceselor de inovație menite să transforme modelele de afaceri tradiționale.
Despre Cluj IT Cluster
Cluj IT este o asociaţie de tip cluster inovativ înfiinţatǎ în octombrie 2012. Clusterul este compus din peste 50 de membri, companii de IT, universităţi, institute de cercetare, instituţii publice şi organizaţii catalizator. Principalul său obiectiv este creşterea competitivităţii sectorului IT şi a vizibilităţii industriei IT româneşti, respectiv poziţionarea Clujului ca un hub regional inovator.
Despre Loopaa
Loopaa este o agenție de marketing din Cluj-Napoca axată pe dezvoltarea si implementarea de strategii integrate de marketing pentru clienți locali și internationali.
Agenția oferă servicii complete de marketing strategy, branding, marketing planning, design & concepts, online marketing, marketing automation, PR & communication, project management și marketing research.

Related posts

Grupul Grampet a intrat într-un consorţiu care va deschide o rută navală între porturile Constanţa şi Batumi/Poti

Papuc Irina

Rețeta magiunului de prune Topoloveni, la o vârstă venerabilă

Ligia Voro

O companie germană vrea să investească 10 milioane de euro într-o fabrică de tehnologii de cântărire și tranșare la Brașov

Papuc Irina

Autostrada Sebeş-Turda: Asocierea SC Impresa Pizzarotti & C SpA – SC Pomponio decontează 2,33 mil. euro

Stefana Muresan

GPeC SUMMIT își anunță startul

Ligia Voro

Invenţii ”smart” ale românilor în domeniul medicinei. Telefonul mobil, cel mai rapid radiolog

redactia

Totul despre învățământul profesional și tehnic din România pe meserii.ro

Traian Dan

NTT DATA sărbătoreşte 20 de ani de la apariţia Emojis

Stefana Muresan

Managing groundbreaking changes

Ionut Oprea

Eldi reinventează reţeta bunului gust

Stefana Muresan

 AFI Europe a pus piatra de temelie a celui de-al treilea centru comercial al companiei in Romania

Ionut Oprea

Românii dăruiesc mai multe flori: business-urile din domeniul floral și-au dublat cifra de afaceri în ultimii cinci ani

Ligia Voro

Tradiţiile şi meșteșugurile româneşti, promovate la Bran timp de trei zile

Ligia Voro

Ghelamco introduces unprecedented solutions in The Warsaw HUB amid pandemic

Papuc Irina

Turcii care produc frigidere în România, credit de 178 mil. euro de la BERD

Stefana Muresan

Global Vision: Romanian industrial market. Drivers of growth in times of crisis.

Ionut Oprea

Platforma feroviară Remarul, complex rezidențial

Nora Dumitrescu

Otopeniul are pasageri interni cât Clujul, Timișoara și Iașiul la un loc

Nora Dumitrescu

Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio concertează vineri la Karpatia Horse Show

Ligia Voro

Ministerul agriculturii declară război usturoiului chinezesc: Cultivatorii locali ar putea fi sprijiniți cu 1.000 de euro pe hectar, ca să se impună pe piață

redactia

Proclamație a statului Ohio dedicată Centenarului României

Stefana Muresan

Profit record pentru Hidroelectrica în 2017

Stefana Muresan

Clinică-spital Dr. Leahu în Cluj Napoca, investiție de 2 milioane de euro

redactia

Via ferrata, speoturism și vizite la bisericile de lemn din Pădurea Craiului

Traian Dan

Leave a Comment