Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rolls Royce de aproape 300.000 de euro pe Transfăgărășan – ”cel mai frumos drum de condus din lume”

Jurnaliștii publicației britanice EveningStandard au ajuns până la Sibiu la volanul unei mașini Rolls-Royce Black Badge Wraith pentru a vedea cum se comportă un automobil de lux, al cărui motor dezvoltă peste 620 de cai putere, pe ”cel mai frumos drum de condus din lume”.
Britanicii au preluat mașina din Munchen și au condus direct până în Sibiu, dornici să vadă cu ochii lor Transfăgărășanul despre care au auzit atât de multe.
”Rolls-ul are obiceiul de restrânge timpul și spațiul. Așa că, în loc să ne cazăm ne-am aventurat direct în munți, mai întâi urcând ușor, apoi mai abrupt, devorând ocazionalele linii drepte, observând cum copacii încep să dispară din peisaj pe măsură ce înaintam, făcând loc stâncilor uriașe. Wraith-ul absoarbe totul cu ușurință, lăsându-ne, dacă e să fim sinceri, cu sentimentul că drumul acesta a fost cam prea lăudat”, scriu jurnaliștii britanici, citați de turnulsfatului.ro.
Dezamăgirea inițială nu i-a împiedicat însă să se aventureze în ciuda semnelor clare de circulație care interziceau asta.
”Am ignorat indicațiile poliției și am înaintat prin dovezile unor recente căderi de stânci și avalanșe”.
Punctul final a fost Cabana Paltinu.
”Și așa se face că am sfârșit bucurându-ne de apus, respirând aer curat, apoi minunându-ne la stele. Amuzant că puteam face exact asta în Rolls, mulțumită faimosului său plafon înstelat cu sistemul Galaxy. Măcar de data aceasta e preferabil să stai afară. A doua zi urma să ne urcăm în mașină și să ne grăbim înapoi către Munchen. Chiar și acolo, în splendoarea celor mai frumoase priveliști ale României, o parte din noi număra orele până la plecare. Wraith-ul este genul acela de mașina”, au concluzionat britanicii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agenţia de marketing Loopaa intră în familia Cluj IT Cluster

Articolul următor

Autostrada Braşov-Bucureşti ar putea fi declarată proiect de importanţă strategică

Citește și:
Citeste mai mult

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita.…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share