Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Benoît Bavouset, final de mandat în fruntea Institutului Francez din Cluj-Napoca

Directorul Institutului Francez din Cluj-Napoca, Benoît Bavouset și-a încheiat mandatul la conducerea instituției.
Institutul Francez din Cluj – Institut Français de Cluj – şi-a deschis porţile în 1991 sub numele de Centru Cultural Francez, pe care l-a purtat până la transformarea sa în Institutul Francez din România, la sfârşitul anului 2011. Benoît Bavouset a fost directorul regional al centrului începând cu data de 1 septembrie 2013.
Principalele misiuni ale Institutului Francez din Cluj-Napoca sunt: stimularea dialogului şi a schimbului între Franţa şi Transilvania în toate domeniile, promovarea ideilor şi a valorilor Franţei şi a francofonei, promovarea excelenţei şi a inovaţiei în domeniul culturii, difuzarea unei culturi francofone deschise, inclusă în modernitate şi în diversitate şi susţinerea învăţării şi a practicării limbii franceze.
”Institutul Francez este unul dintre cele mai active institute culturale din municipiul Cluj-Napoca, organizând evenimente şi activităţi culturale pe tot parcursul anului (Întâlnirile Europene din Transilvania / Les Rencontres de Cluj în colaborare cu municipalitatea clujeană, Ziua porţilor deschise, Toamna Institutului Francez, Târgul de Cariere, Forumul ONG-urilor, etc.). Pe toată durata mandatului, domnul Benoît Bavouset a asigurat o creștere continuă a vizibilității Institutului Francez și a avut o contribuție majoră la viața culturală a orașului, la susținerea și dezvoltarea relațiilor de colaborare cu orașele noastre înfrățite, Nantes și Dijon”, a apreciat primarul Clujului, Emil Boc, pe pagina de socializare.
Sursa foto: facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii români, premiați și anul acesta în cadrul Galei PRIA Romanian Farmers

Articolul următor

Consorțiul Transgaz-GrTGAS, eliminat din cursa pentru preluarea DESFA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share