Arad Mureș Real Estate Turism Ultimele stiri

Orbis deschide noi hoteluri, inclusiv la Arad și Sighișoara

Cu 8 deschideri hoteliere în următoarele câteva luni în România (Mercure Sighișoara Binderbubi, ibis Styles Arad, Mercure Bucharest Unirii), Serbia (Mercure Belgrade Excelsior), Bosnia și Herțegovina (Novotel Sarajevo, MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa), Macedonia (Mercure Tetovo) și Ungaria (ibis Styles Airport din Budapesta) și cu un număr record de 40 de contracte în curs, Orbis își consolidează echipa de dezvoltare pentru a susțin ritmul de expansiune din Polonia și pentru astimula prezența pe piețe noi și promițătoare din Europa de Est.
Orbis Group anunță nominalizarea lui Frank Reul ca Director de dezvoltare al Orbis, ce va conduce toate activitățile de dezvoltare a activelor Orbis Group în Europa de Est, raportând direct către Consiliul de Administrație al Orbis S.A.
“Pe de o parte, Europa de Est este o piață mare, cu una dintre cele mai mari creșteri ale PIB-ului din Europa, generând o cerere puternică și în continuă evolutie pentru serviciile hoteliere de afaceri și de agrement. Pe de altă parte, observăm în mod clar că dezvoltatorii și fondurile de investiții care au rămas în trecut în afara proiectelor de tip hotel, recunosc acum o creștere a profitabilității în industria hotelieră, nu numai în Polonia, ci în întreaga regiune a Europei de Est. Vrem să accelerăm dezvoltarea activelor și să facem mărcile AccorHotels să fie și mai vizibile în regiune și pe piețele emergente precum Serbia, Croația, România, Slovenia sau Bulgaria. Prin urmare, ne-am reorganizat echipa de dezvoltare din regiune pentru a ne putea atinge mai bine obiectivele”, explică Gilles Clavie, CEO al Orbis S.A.
Frank Reul și-a demonstrat deja abilitățile și rezultatele puternice în calitate de Area General Manager al Orbis & AccorHotels pentru România, Bulgaria și Macedonia din 2014, unde supraveghează operațiunile și proiectele de dezvoltare, inclusiv în Balcani și Croația.
Frank Reul este acum nominalizat ca Director de dezvoltare al Orbisși va conduce toate activitățile de dezvoltare a activelor Orbis Group în Europa de Est, raportând direct către Consiliul de Administrație al Orbis S.A. În calitate de Director de dezvoltare al Orbis, Frank Reul va fi dedicat activității de dezvoltare a „activelor light” ale grupului (franciză și contracte de management). În același timp, achizițiile și dezvoltarea noilor filiale rămân responsabilitatea echipei Orbis Asset Management – condusă de Dominik Sołtysik, în strânsă colaborare cu echipa lui Frank.
Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț hotelier din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține 117 hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 tari: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 20.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

Related posts

Villa Vinea produce 150.000 de litri de vin pe Valea Târnavei Mici

Stefana Muresan

Premieră națională: Cercetători de la Timișoara au realizat prototipul unui dispozitiv care sterilizează aerul expirat de pacienții bolnavi. Se testează la OncoGen

Ion Surdu

Jale pentru turismul românesc în luna aprilie: -98,1% la cazări față de aprilie 2019

Ion Surdu

Angajări pe timp de criză: peste 100 de companii internaționale continuă să caute personal

Ion Surdu

Turism tematic, solutii tailored

Aeroportul International Timisoara, inclus in serviciul Google Maps Indoor

Stefana Muresan

FOTO SIBIU: Unitatea, leitmotivul liderilor europeni într-o Europă lovită de valul eurosceptic

Ligia Voro

Lidl oferă prime duble de Crăciun pentru angajați și asigurare de sănătate

Traian Dan

„Baza intergalactică” de la Turda, liant între toate zonele turistice ale Transilvaniei

Stefana Muresan

Ioan Iacob Floria, fostul CFO al Aramis Invest, ridică o fabrică cu investiţii de 19 milioane lei în Baia Mare

redactia

Adrian Volintiru, director general: „Ne propunem ca Romgaz să devină, per total, o companie integrată”  

Ligia Voro

Premiile Astra Film Festival 2018. I Am Another You, mare câștigător

redactia

Capitala minieră a României își primenește cinci zone industriale

Nora Dumitrescu

EXCLUSIVE NETWORKING AT THE LUXURY GALA PARTY YACHT CLUB DE MONACO

Stefana Muresan

Wolf Alice și-a sărbătorit ziua de naștere la Electric Castle cu o vânătoare de OZN-uri

Stefana Muresan

Taparo își caută personal pentru automatizare

Nora Dumitrescu

NTT DATA Romania susține evoluția digitală în automotive: Autonomous Driving sau Car Connectivity

redactia

Medicina viitorului în tratamentul AVC prezentată la Târgu Mureș

Ligia Voro

Administrația orădeană continuă ofensiva parcărilor supraterane

Ligia Voro

Noul model de cooperare în afaceri din cadrul Alianței pentru sprijinirea competitivității și profitabilității companiilor membre

Papuc Irina

Cezar Ioan: ” VINUL NU ESTE UN MOFT, vinul este – alături de gastronomie și de specificurile regionale – un important vector de bunăstare”

Stefana Muresan

Un startup clujean a atras o investiție de 100.000 de euro

Nora Dumitrescu

Clujul își face patru parkinguri cu zonă verde

Nora Dumitrescu

Parteneriat Mastercard și TransferGo valabil și în România pentru transferuri internaționale de bani

Ion Surdu

Leave a Comment